10 lucruri pe care o femeie ar trebui să le facă înainte de 30 de ani!

Treizeci este vârsta când viața unei femei i-a o întorsătură radicală, un fel de Rubicon, și există lucruri pe care toată lumea trebuie să le realizeze înainte ca ea să ajungă la ea.

Știi cum să ai grijă de tine
Ușor de spus, dificil de făcut … Să ai grijă de tine și să fii propriul tău șef nu este chiar atât de ușor, dar nici nu este imposibil. O femeie de treizeci de ani nu ar trebui să mai depindă de nimeni, decât de ea însăși. Acest sentiment este pur și simplu de neprețuit.

Crează-ți stilul
De la pubertate, mulți dintre noi ne schimbăm imaginea. Acest lucru este foarte natural, încercăm să găsim o imagine, care să permită lumii să știe cine suntem cu adevărat. Chiar dacă la douăzeci de ani este încă destul de normal să te transformi din imaginea unei Lolita cochetată într-un hipster, atunci la treizeci trebuie să decizi cine ești.

Încetează să te mai jelești!
Nu este nimic mai rău decât să-ți pară rău pentru tine. „- De ce nu am încă un bărbat și copii? Alții, mult mai tineri ca mine, sunt căsătorit deja!”. Scapă de mila de sine și învață să fii fericită cu ceea ce ai. Restul va veni cu timpul.

Învață să gătești
Nu trebuie să fii un bucătar excelent sau să petreci în bucătărie ore în șir. Dacă vei ști cum să gătești excelent un fel de mâncare, indiferent dacă este vorba de chifle sau borș, îți va crește stima de sine. Fiecare femeie ar trebui să aibă propria rețetă secretă.

Dedică-ți o vacanță
Mergeți în vacanță cu tine, fără vreun motiv special. Exact asta ar trebui să facă fiecare femeie după treizeci de ani. Nu trebuie să petreci o săptămână în Mallorca. Este suficient chiar să te relaxezi la saună timp de două zile, când poți, pur și simplu, să oprești toate gândurile inutile și să fii cu tine însuși.

Alintă-te cu cel puțin o piesă de lux
Și nu contează dacă este vorba de îmbrăcăminte, accesorii sau de produse cosmetice. Deținerea a unui obiect luxos, chiar dacă sună superficial, va spori stima de sine a oricărei femei. Deși există multe cadouri de lux așteptate de la soți, prieteni sau iubiți, de ce să nu îți faci singură ție plăcut?

Învață să spui nu!
Uneori trebuie să poți spune nu, și atât! Lumea nu se va prăbuși și prietenii nu vor pleca.

Micșorează-ți lista de prieteni
În zilele noastre, adevăratul sens al cuvântului „prieten” cumva dispare. Dar dacă vine vorba de ajutor, cine îți va fi alături? Scapă de oamenii enervanți, care doar se folosesc de tine și dedică-ți timpul liber doar celor care chiar îl merită.

Nu-ți fie frică să fii singură
Să mergi la cinema, să bei cafea, să iai prânzul singură … Nu este nimic greșit sau ciudat în asta! Atunci de ce ți-e atât de frică de asta? În treizeci de ani de viață, ar trebui să faci tot ceea ce faci cu prietenii tăi să faci, cel puțin o dată, în singurătate.

Fă o listă
Zbor într-un balon cu aer cald, o călătorie la Paris, urcarea unui munte …

Cu toții avem o listă cu ceea ce vrem să facem în viață. La vârsta de treizeci, e timpul să faci o astfel de listă și să începi să îndeplinești aceste puncte.