O pisică este un simbol al bunăstării umane iar oamenii nefericiți au o antipatie inexplicabilă pentru acestea

Unii reprezentanți ai rasei umane au o antipatie inexplicabilă pentru pisici. „Acesta este un prilej de a gândi serios!”

Majoritatea oamenilor normali tratează pisicile extrem de pozitiv. Unii oameni însă, experimentează o ostilitate inexplicabilă față de acestea.

Ele îi irită, îi fac nervoși. La prima vedere, se pare că există așa ceva? Ei bine, unei persoane nu-i plac pisicile, aceasta este treaba lui! Poate fi adevărat, dar eu spun: „Este un prilej de a ne pune pe gânduri!”

O pisică domestică, împreună cu un câine, trăiește lângă o persoană din timpuri străvechi. Dar dacă scopul câinelui a fost inițial specific și de înțeles – vânătoare, protecție, atunci cu pisici totul s-a dovedit a fi mult mai complicat.

Exterminarea dăunătorilor mici, cum ar fi șobolanii și șoarecii, poate fi numită un serviciu conex. Scopul principal al unei pisici domestice nu este deloc acesta. Pisica are un sistem bioenergetic unic. Este capabilă să se adapteze fin la câmpurile emoționale din jur și chiar să intre în rezonanță cu acestea, efectuând astfel corectarea și, dacă este necesar, hrănirea și, în cazuri excepționale, chiar restaurarea completă. Poveștile stăpânilor de pisici domestice despre cum, le-au dispărut durerile de cap după ce au comunicat cu animalul lor de companie, nu este deloc o fabulă. Orice eșec în corpul nostru se manifestă invariabil sub forma unei distorsiuni a aurei energetice. Pisica simte acest lucru și se grăbește pentru a-și salva stăpânul.

Cu toate acestea, talentele acestor frumuseți pufoase nu se termină aici.

O pisică poate servi ca un fel de indicator al bunăstării umane. Când totul este în ordine în viața noastră, pisica care locuiește în apropiere este calmă, doarme mult, nu neglijează procedurile de igienă și are un apetit bun. Dacă animalul tău de companie începe să devină nervos fără niciun motiv, încetează să-i mai pese de el însuși, mănâncă prost, înseamnă că ceva nu este în regulă cu tine. De obicei, pisicile reacționează la certurile din familie și iau întotdeauna partea care a suferit pe nedrept în aceste conflicte. Dacă, de exemplu, ți-ai pedepsit nemeritat copilul, pisica va veni cu siguranță la el și, mângâind și torcând, va încerca să-l calmeze pe copil, să-i redea liniștea sufletească.

Și acum vreau să trec mai departe, de fapt, la ceea ce am început să scriu în acest articol.

Ca orice legătură subtilă, relația dintre o pisică și o persoană este bidirecțională.

Pisicile ne simt pe noi, dar și oamenii simt pisicile foarte bine. De aceea, practic nu există oameni care să le fie indiferenți. Fie simpatie, fie antipatie. Cu simpatie, totul este clar, dar ostilitate… Conform observațiilor mele, nouăzeci la sută dintre alcoolicii rău intenționați nu suportau pisicile. Majoritatea femeilor pe care le cunoșteam, a căror viață personală nu era în regulă, afirmau categoric: „Urăsc pisicile!”. Copiii care au fost supuși violenței în familie sau școală și-au transferat resentimentele către pisicile fără stăpân sau pe cele ale vecinilor. Și există multe astfel de exemple. Este sigur să spunem că unei persoane a cărei karma nu este ideală, pisicile provoacă emoții negative. Astfel de oameni ar trebui să se gândească serios cum să-și schimbe viața, să o facă mai strălucitoare și mai fericită. Și apoi aceste drăgălășenii pufoase nu le vor provoca decât un zâmbet.

Dar tu iubești pisicile ? Care este relația ta cu ele ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !