„Nu regret că nu m-am luptat”: de ce nu trebuie să lupți pentru un bărbat într-un triunghi amoros

Trec zile, săptămâni, luni, iar bărbatul încă nu se poate decide. El se gândește la tot.  Pe cine să aleagă ? Pe tine sau ea ?

Ce lucru important a înțeles prietena mea ?

Dacă bărbatul tău nu se poate decide și nu știe care femeie să aleagă, atunci trebuie să-l lași să o aleagă pe cealaltă, nu pe tine. Căci dacă un bărbat nu poate decide între două femei, atunci asta înseamnă că nu iubește pe niciuna.

Dacă vrei să ieși învingătoare din această competiție, atunci nu te mai lupta și pleacă în liniște. La urma urmei, dacă un bărbat nu a făcut o alegere în favoarea ta atât de mult timp, atunci nu este demn de tine.

Dar tu ce părere ai despre asta ?

Este bine dacă o femeie nu a avut niciodată șansa să intre într-o astfel de relație. Dar dacă s-a întâmplat, atunci ea înțelege perfect cât de greu este să te simți pe locul uneia dintre cele două.

Și să suferi din cauza faptului că nu este complet clar pe cine va alege el ca urmare, este și mai greu.

Povestea unei prietene

O prietenă de-a mea mi-a dezvăluit cum a ajuns într-o astfel de relație. Ea și-a început povestea cu fraza: „Mi-am dat seama că nu regret că am lăsat să fie aleasă ea, și nu eu”.

Ea a spus că la început era pur și simplu fixată pe acel bărbat. Toate gândurile ei erau despre cine avea să aleagă el în cele din urmă și ce șanse avea ea.

Și deși spera la ce e mai bun, undeva în adâncul sufletului ei, se pregătea pentru cel mai rău caz.

La rândul său, bărbatului i-a plăcut faptul că femeia știa că are o concurentă. Îi plăcea că ea încerca să devină cea mai bună pentru el. Ea încerca din toate puterile să dovedească faptul că el ar trebui să o aleagă anume pe ea.

Femeia s-a gândit că trebuie să facă și mai multe eforturi pentru a-l ține pe ales lângă ea. Ea credea că, dacă el o va alege pe cealaltă, atunci ea se va dovedi a fi slabă și inutilă pentru oricine.

Femeia a spus că deja începea să le privească pe toate reprezentantele sexului frumos ca pe dușmanii ei personali. Se temea că ar putea apărea o altă pretendentă pentru mâna și inima bărbatului ei iubit.

Și atunci, la un moment dat, prietena mea a decis să-și pună astfel de întrebări. „Cum mă simt în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în viața mea? Ce emoții experimentez din această cauză? Aceste emoții îmi dau mai multă durere, sau fericire și bucurie? Ce aș putea suporta în comportamentul unei persoane dragi și ce nu ?

Acel moment când și-a dat seama că nu mai vrea să lupte pentru el

După ce și-a analizat răspunsurile, și-a dat seama că nu mai vrea să lupte pentru el.

Ea a decis să-l lase să meargă la celălalt și era absolut sigură că nu o va invidia.

Și-a dat seama că nu mai poate rămâne pentru iubita ei o femeie, una din două. Ea acceptă să fie doar una și singura.

Dintr-o dată i-a devenit foarte clar faptul că relațiile normale sunt posibile numai atunci când ambii iubesc. Nu numai femeia trebuie să iubească, ci și bărbatul.

Prietena meu a înțeles cel mai important lucru:

Dacă bărbatul tău nu se poate decide și nu știe care femeie să aleagă, atunci trebuie să-l lași să o aleagă pe cealaltă, nu pe tine. Căci dacă un bărbat nu poate decide între două femei, atunci asta înseamnă că nu iubește pe niciuna.

Dacă vrei să ieși învingătoare din această competiție, atunci nu te mai luptă și pleacă în liniște. La urma urmei, dacă un bărbat nu a făcut o alegere în favoarea ta atât de mult timp, atunci nu este demn de tine.

Ce părere ai despre asta ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !