Două motive care pot ține un bărbat alături de o femeie: părerea bărbaților

Odată am avut ocazia să vorbesc cu un bărbat pe un subiect destul de interesant.

Am vorbit despre ce trebuie să facă o femeie pentru ca alesul ei să aibă mereu dorința de a fi alături de ea.

Bărbatul a spus că a citit odată o declarație a unui psiholog, în care a numit două motive care pot ține un reprezentant al sexului puternic lângă o femeie. El este complet de acord cu psihologul.

Prietenul mi-a spus aceste motive și mi-a explicat exact cum le înțelege.

1. Primul motiv: Este interesant să vorbești cu o femeie.

Capacitatea unei femei de a comunica este foarte utilă în viața ei personală. Iar cel mai bun interlocutor este în primul rând, nu  cel care știe multe, dar cel care știe să asculte.

Un bărbat are uneori nevoie să-și împărtășească succesele sau eșecurile cu cineva, de fapt, ca orice altă persoană. Există momente în care trebuie să vorbească despre o problemă, o idee care a apărut sau orice altceva.

De acord, este întotdeauna o plăcere să spui toate acestea unei persoane apropiate și dragi – unei femei iubite. Dar conversația va fi o plăcere doar dacă femeia este clar interesată de tot ce ține de alesul inimii sale. Nu va fi plăcut să vorbești cu o femeie care mai mereu se uită pe geam și nu te ascultă.

De asemenea, este important dacă o femeie ascultă activ. Adică reacționează la cuvinte, dă din cap, pune întrebări și, dacă un bărbat s-a rătăcit, îl poate ajuta să-și recapete un gând pierdut sau poate sugera cuvântul necesar.

Dacă o femeie arată prin toate semnele posibile că nu este indiferentă la acea conversație, atunci acest lucru va inspira un bărbat și va dori să-i spună ceva din ce în ce mai mult.

Când o femeie știe multe despre ceea ce este interesant pentru un bărbat și știe cum să aducă asta la ordinea de zi într-o conversație, atunci succesul îi este garantat.

Pentru ca o femeie să fie interesantă pentru un bărbat în comunicare, trebuie să vorbească în primul rând nu doar despre ceea ce îi place ei, ci despre ceea ce îi place lui. La urma urmei, oricărei persoane îi place să vorbească despre sine mai mult decât despre altcineva.

Și, desigur, o doamnă va fi un interlocutor bună dacă este suficient de inteligentă și are diverse cunoștințe.

2. Al doilea motiv: Femeia îl iubește așa cum este și nu încearcă să-l schimbe.

O femeie nu încearcă să-și schimbe partenerul. Ea este foarte conștientă că nimeni nu se poate schimba până când nu vrea cu adevărat să se schimbe. Această înțelegere face viața mult mai ușoară unui bărbat. O femeie nu îi critică în mod constant deficiențele.

Nu își arată nemulțumirea față de comportamentul alesului, nu face scandaluri și nu ridică vocea la el. Doamna încearcă să găsească un compromis în toate. Dacă o femeie este vinovată de ceva, ea își recunoaște vinovăția și nu o transferă partenerului ei.

O femeie nu folosește gelozia și controlul într-o relație cu un bărbat. Verificarea telefonului, rețelele sociale, corespondența, solicitarea unui raport despre fiecare pas al lui – acest lucru nu este deloc pentru ea.

Dacă o doamnă se va comporta anume așa, atunci bărbatul ei va fi mereu cu ea !

Dar tu ce părere ai ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !