De ce domnișoarele moderne nu sunt potrivite pentru căsătorie: 5 motive în opinia bărbaților

Se crede că fiecare fată visează să se căsătorească și să trăiască fericită în dragoste și armonie. Doamnele moderne au priorități complet diferite. Astăzi, ceea ce a fost valoros pentru o femeie de secole, și anume căsătoria, nașterea copiilor, îngrijirea celor dragi, a ajuns aproape pe ultimul loc.

Nici bărbații nu se grăbesc să se căsătorească. Și ei s-au schimbat în multe feluri, iar căsătoria a încetat să fie atractivă pentru ei. Este interesant că bărbații consideră că femeile sunt complet nepotrivite pentru căsătorie. Aceasta nu este o afirmație neîntemeiată. Sexul puternic își susține cuvintele cu următoarele observații:

1. Multe femei pot fi numite acum carieriste

Orice loc de muncă, în special unul bine plătit, necesită multă dedicare din partea unei doamne și îi ocupă aproape tot timpul.

O astfel de fată, de regulă, are un tânăr cu care se întâlnesc de câteva ori pe săptămână, pentru că își construiește și o carieră. Dacă un bărbat decide să-i facă unei astfel de fete o cerere în căsătorie, răspunsul nu-l va bucura.

Fata va spune că nu este pregătită, că nu poate părăsi munca și să se dedice familiei și copiilor. La urma urmei, dacă stai acasă cel puțin un an (de exemplu, în legătură cu nașterea unui copil), toate realizările ei în muncă vor fi pierdute. Acum însă, are o oportunitate reală pentru o mare creștere în carieră. Este o astfel de femeie potrivită pentru căsătorie? Cred că majoritatea bărbaților vor răspunde – nu.

2. Sunt femei care își prețuiesc cel mai mult libertatea. Le place să facă doar ceea ce vor și să nu poarte răspundere față de nimeni pentru acțiunile lor.

Chiar dacă rudele conving o astfel de fată să-și găsească o pereche, argumentând că la bătrânețe îi va fi greu singură, ea preferă totuși să trăiască în prezent și să nu se gândească la ce s-ar putea întâmpla mâine.

3. Sunt și fete care nu vor să se căsătorească doar pentru că nu vor să aibă copii.

Desigur, există posibilitatea ca o femeie să întâlnească un bărbat care îi împărtășește complet părerile. Dar totuși acest lucru se întâmplă rar.

Cel mai adesea, un bărbat începe o conversație despre un copil. Și atunci femeile cedează, iar familia devine completă.

Dar lipsa dorinței de a avea copii nu este un capriciu al unei femei. Aceasta este decizia ei conștientă. Este foarte greu să convingi o femeie, aproape imposibil.

4. Pentru multe femei, căsătoria este în prezent asociată cu supunerea lor completă față de un bărbat.

5. Un alt motiv important pentru care o fată refuză să se căsătorească este că un bărbat trebuie să câștige mai mulți bani.

Multe fete rămân încrezătoare că sexul puternic trebuie să-și hrănească și să-și îngrijească familia. Și, în același timp, un bărbat nu are voie să-și gestioneze proprii bani, deoarece aceștia nu mai sunt banii lui, ci „bugetul familiei”.

Dacă un bărbat nu este pregătit pentru asta sau nu câștigă destui bani, femeia refuză să aibă de-a face cu el.

Dar tu ce părere ai despre aceste situații ? Așteptăm mesajele tale mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor!