4 povești de viață nemaiauzite: ce este de fapt norocul ?

Dacă întreaga lume te împiedică să faci ceva, atunci este mai bine să nu te lupți, ci să te oprești puțin și să schimbi planurile!

De ceva vreme am încetat să mai fiu supărat pe circumstanțe, pe acțiunile oamenilor, din punctul meu de vedere, greșite. În general, totul în jur, pentru că am înțeles și am acceptat un postulat foarte important: „Tot ce se face, este spre bine”.

Daca nu mă crezi, citește mai jos:

1. Am uitat cumva să-mi pun centura de siguranță în mașină, dau peste inspectorul de poliție rutieră care mă oprește.

Supărare și furie, păcat să plătești o amendă. La o sută de metri în față, pe unde trebuia să trec în 3-5 secunde, o autoutilară Gazelle a zburat pe banda din sens opus și s-a răsturnat.

2. Pescuiam pe malul unui râu.

La un moment dat, întâmplător, trăgând de undiță, mi-au sărit ochelarii din ochi direct în apă. Mărturisesc, am spus multe înjurături atunci. Pescuitul s-a încheiat cu asta, pentru că nu pot vedea nimic fără ochelari. A doua zi am venit cu mască și costum pentru pescuitul subacvatic (ca să nu mă muște șerpii). Am găsit pahare, și un plus: o mulinetă Shimano fără coroziune. Acest kit costă aproximativ 200 de EURO.

3. Centru de recreere.

Doi prieteni vechi stau în barcă și așteaptă să mă alătur (am mers după ochelari). E întuneric, dar este pe cale să se lumineze. Întind mâinile spre barcă, mă împiedic și cad cu fața în jos. Așa că am decis să stau la baza de odihnă. Prietenii mei erau încă în barcă. Douăzeci de minute mai târziu, în ei s-a lovit o barcă cu motor. „Ambulanță”, traumatologie. Au trecut 3 ani de atunci, unul dintre prieteni acum șchiopătează. Soarta m-a salvat, răsplătindu-mă doar cu zgârieturi.

Mă voi opri aici, deși sunt vreo două duzini de astfel de cazuri în memoria mea. Acum sunt o persoană fericită, NICIODATĂ nu înjur și nu mă enervez, pentru că știu sigur că tot ceea ce trimite universul este spre bine. Și când îmi doresc mult noroc, zâmbesc – la urma urmei, niciunul dintre noi nu știe ce este Norocul. Și atunci timpul va spune.

Dar tu crezi că totul ce se face este spre bine ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !