3 semne evidente că un bărbat a încetat să te iubească, sau poate nu te-a iubit niciodată !

De fapt, există o mulțime de manifestări ale lipsei de iubire și, dacă ar fi să le descrii pe toate, ar trebui să faci o listă uriașă. Dintre aceste multitudini de semne, este suficient să luăm în considerare doar trei cele mai importante. Ele dovedesc incontestabil că alesul a încetat să te iubească.

1. Este indiferent

Poveștile tale despre ce ai mai făcut azi, nu trezesc nici cel mai mic interes în el. Dacă trebuie să fiți la distanță ceva timp, alesul tău nu se plictisește. El nu sună, nu trimite SMS-uri, nu scrie mesaje pe rețelele de socializare. Când îl suni tu, conversația voastră va fi una scurtă.

Nu-l interesează deloc de ce te simți rău toată ziua, sau de ce ești supără. Dacă îi ceri ceva, el reacționează cu mare neplăcere. Cel mai adesea, spune că nu are timp să se ocupe de problemele tale, este prea ocupat. Îți devine clar că nu mai ești o prioritate pentru el și ești lipsită de importanță. Dar cel mai trist lucru este că indiferența nu a apărut brusc, dar dăinuie de ceva timp.

2. Devii enervantă pentru el

Observi că totul îl enervează. Și absolut totul. Încă îți mai aduci aminte cum bărbatul tău era impresionat de de mersul tău ușor, iar acum este enervat că ai un mers ca al unui elefant.

Tot ceea ce a iubit la tine, ceea ce a considerat atrăgător, provoacă acum doar negativitate și respingere. Până și atingerea ta este neplăcută pentru el. Când încerci să-l îmbrățișezi, prinzi golul cu mâinile, pentru că în ultimul moment se retrage. A devenit foarte pretențios. Orice ai spune, orice ai face, totul provoacă un val de iritare.

Nu este deloc jenat să-ți declare că însăși prezența ta în viața lui îl înfurie. Desigur, asta te supără foarte tare, dar alesului tău nu-i este deloc milă de tine. Ai impresia că face toate acestea cu scopul de a te provoca să te desparți. Poate că vrea să decizi singură să închei relația și ar accepta decizia ta cu demnitate.

3. A devenit egoist

Dacă vorbește, atunci numai despre sine, despre gândurile și sentimentele lui. El și numai el. Oricând și oriunde. Dar dorințele și necesitățile tale nu se iau în considerare. Astfel, nu te mai poți baza pe ajutorul lui în gospodărie. Toate sarcinile casnice vor cădea acum doar pe umerii tăi.

Dacă te confrunți cu oricare dintre simptomele de mai sus, atunci ar trebui să-ți faci griji.

Și dacă ele au fost mereu în relația ta, încă de la începutul dezvoltării lor, atunci asta înseamnă că nu ai fost niciodată iubită. Și atunci dar pe ce s-a bazat relația voastră până acum ? Este complet de neînțeles.

Invită-l pe bărbat să-și spună motivele unei astfel de atitudini față de tine și, dacă nimic nu poate fi reparat, atunci pleacă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor ! Și nu uita, ai grijă de tine !