Vrei sprâncene de invidiat? 3 sfaturi pentru a le scoate în evidență

Sprâncenele mici sau chiar invizibile dau bătăi de cap multor fete. Ce se întâmplă dacă firele de păr sunt rare, palide, iar forma nu se potrivește deloc cu ovalul feței? Vă povestim despre cele mai populare proceduri cosmetice pentru corectarea sprâncenelor.

Tatuajul

Până în 2018, tatuajul sau machiajul permanent erau foarte populare în rândul fetelor nemulțumite de grosimea și conturul sprâncenelor. Ce este această procedură? Artistul desenează o schiță a „sprâncenelor viselor tale”, ia o vopsea specială care este în armonie cu părul și nuanța pielii și o injectează sub piele cu ace fine și voila: în câteva ore ai sprâncenele expresive.

În plus, este dificil să găsești un artist bun care să facă tatuajul perfect pentru sprâncene la prima încercare. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, trebuie să parcurgeți o procedură dureroasă de îndepărtare a vopselei cu laser, care poate lăsa cicatrici urâte.

Vopsirea

Vopsirea Henna sau bio-tattooarea este considerată o procedură sigură pentru modelarea sprâncenelor. De ce? Pigmentul colorant din frunzele de henna nu rănește pielea și firele de păr și nu provoacă alergii. Henna vopsește nu numai firele de păr, ci și pielea, ceea ce face ca sprâncenele să pară mult mai naturale.

Experții avertizează că este mai bine să nu vopsiți sprâncenele cu henna după laminare și, de asemenea, să nu amestecați vopseaua cu substanțe chimice.

Coloranții artificiali pot provoca alergii, chiar și ulcerații. Contactul frecvent al firelor de păr cu henna, crește riscul de fragilitate și uscăciune. Deci, chiar și sprâncenele groase și sănătoase vor începe să cadă.

Alipirea sau desenarea cu creionul

O procedură foarte la modă. Ideea sa este simplă: cele artificiale sunt lipite de fire reale. Procedura se poate face nu numai într-un salon de înfrumusețare, ci și acasă. Există o mulțime de culori și nuanțe pe care le puteți alege în funcție de cum vă prinde cel mai bine, iar procedura este inofensivă.