Vrei să arăți ca Monica Bellucci? Aplică și tu aceste 6 secrete de frumusețe

Există destul de puține celebrități care să știe a îmbătrâni demn. De regulă, din disperarea de fi mereu tinere, multe dintre ele apelează la metode invazive, care în fond nu le rezolvă problema.

La ai săi 55 de ani, Monica Belluccci, continuă să apară pe podiumuri și nu se teme să vorbească despre imperfecțiunile sale. „Nu vreau în niciun caz să am din nou 20 de ani. Astăzi sunt mult mai fericită decât atunci, când nu mă cunoșteam bine și sufeream din cauza neîncrederii în sine. La ai mei 55 de ani știu exact de ce am nevoie și de ce nu.”

Monica spune că fiecare femeie trebuie să învețe în primul rând să-și iubească corpul, chiar dacă este departe de ideal. Actrița nu a recurs niciodată la chirurgia plastică și nici nu obișnuiește să-și chinuiască corpul cu diete sau antrenamente solicitante. Totuși, are câteva secrete care o ajută să se mențină într-o formă fizică bună.

1. Fără înfometare și excese

„Conștientizez că nu voi fi niciodată slabă. Îmi place să mănânc, de aceea nu pot fi foarte exigentă în privința meniului. Dacă voi ține diete, voi înceta să fiu eu cea adevărată, iar eu nu vreau să fiu falsă. Îmi permit periodic un pahar de vin în plus sau o felie de tort, este imposibil să n-ai slăbiciuni.”

2. Sportul din plăcere

„Ador yoga, dar din cauza deplasărilor frecvente nu pot să mă antrenez regulat. În schimb, înot de 3-4 ori pe săptămână.”

3. Multă apă

Monica Bellucci bea foarte multă apă plată, pentru ca organismul să se purifice și să se restabilească. Acest obicei contribuie și la obținerea unui aspect sănătos al tenului.

4. Îngrijirea pielii

În fiecare dimineață, actrița italiană face un duș rece, care îi tonifică pielea. După care își curăță tenul cu o loțiune tonică și aplică o cremă cu textură ușoară.

„Chiar dacă sunt conștientă de faptul că soarele îmi afectează pielea, ador să mă bronzez și nu pot face nimic cu asta.”

5. Machiaj minim

„Make-up-ul intens nu este pentru mine. Uneori mă limitez la fondul de ten și la puțin rimel. Cosmeticele sunt minunate atunci când îți accentuează individualitatea.”

6. Culoarea preferată

„Să mă trezesc la ora 5 dimineața, pentru ca la 6 să fiu la antrenament? Nu, mulțumesc! Dacă am pus câteva kilograme și trebuie să merg undeva, îmbrac o ținută neagră – ea ascunde totul. Iese practic și amuzant.”

Totuși, cel mai mare secret de frumusețe al Monicăi Bellucci este acceptarea de sine.