Vreau să îmbătrânesc frumos: 15 tunsori stilate pentru femei 60+, care vor să țină pasul cu stilul!

Cu toții vom îmbătrâni – acest lucru este inevitabil și oricât de mult am fugi de realitate și de frustrările ei firești, mai devreme sau mai târziu, va trebui să recunoaștem – tinerețea noastră este efemeră.

Și în loc să căutăm frenetic elixirul tinereții și alte soluții miraculoase, care să rezolve această ”problemă”, mai bine să acceptăm realitatea cu demnitate și să îmbătrânim frumos. Tot de ce vei avea nevoie este o garderobă și o tunsoare alese corect!

Dacă crezi că nu există coafuri la modă pentru femeile de peste 60 de ani, să știi că te înșeli amarnic și în scurt timp îți vom demonstra acest lucru.

Tunsori femei 60 de ani 2021

Da, atunci când părul este subțire și rar, paleta de opțiuni este limitată, dar asta nu înseamnă că nu poți să fii și tu la modă. O tunsoare pixie cu volum, de o nuanță cenușie intensă, te va transforma într-o adevărată vedetă.

Bineînțeles că nu toate femeile sunt la fel de curajoase și îndrăznețe după 60 de ani și dacă vrei o tunsoare mai puțin sofisticată, poți alege un pixie simetric, stratificat, cu aspect nițel deranjat, nuanțe neutre și reflexe strălucitoare.

Citește și: Împrospătează și întineresc: 40 modele de tunsori scurte, actuale în 2021!

Tunsori femei 50-60 ani

Coafura bob este o opțiune universală, potrivită pentru toate vârstele, în special pentru femeile cu păr subțire și rar. O atenție deosebită merită tunsoarea bob rotund.

În general, se recomandă ca după 50 de ani să renunți la tunsorile pentru păr lung, în favoarea celor pentru păr scurt, deoarece părul își pierde din vigoare și elasticitate. Dar dacă ai reușit să menții sănătatea acestuia și vrei să porți păr lung, atunci o tunsoare bob inversat este alegerea perfectă pentru tine.

Citește și: Părul mediu și lung: 18 modele de tunsori pentru femei 50+

Tunsori păr mediu femei 60 ani

Un bob stratificat până la umeri va adăuga eleganță și un soi de șic intelectual aspectului tău.

Iar o tunsoare bob cu breton stratificat îți va corecta armonios ovalul feței și îți va face chipul mai luminos.

Coafuri femei peste 60 ani

Versiunea cu șuvițe rupte și reflexe reci se potrivește femeilor care se simt în continuare de 20 de ani și nu se tem să experimenteze.

Să știi că tunsorile ondulate pentru păr mediu și lung nu sunt prerogativa femeilor tinere, cum consideră unii. Acestea pot fi purtate și după 60 de ani, ba mai mult, arată foarte elegant, romantic și aristocratic.

Citește și: Tunsoarea schimbă totul: 10 transformări uimitoare în rândul femeilor 50+, tu ce mai aștepți?

Tunsori femei în vârstă

Dacă nu ai timp să te coafezi, un coc elegant întotdeauna îți poate veni în ajutor.

Iar o tunsoare cu breton alungit îți poate reîmprospăta look-ul, mai ales atunci când bretonul este filat și ondulat grațios.

Tunsori femei 60+

Ce părere ai despre o tunsoare cu coc pe creștet? Noi credem că arată îndrăzneț, juvenil și stilat!

Odată cu înaintarea în vârstă, părul devine tot mai subțire și mai fragil, dar o nuanță nobilă și stilată te poate scoate basma curată.

Frizuri femei 60 de ani

Uite cum un coc obișnuit poate căpăta un aspect enigmatic și aristocratic, grație tonalității alese corect.

Citește și: Demonstrat științific: 7 tunsori care te întineresc cu 10 ani!

Volum în creștet? De ce nu?

Iar dacă ai un păr lung și dens, nu uita că acesta poate fi împletit!

O femeie își dorește și merită să fie frumoasă la orice etapă a vieții – e ceva natural și firesc în această dorință. Prin urmare, ține pasul cu moda și învață să îmbătrânești frumos!