Vopsirea părului în mai multe culori: 14 idei care te vor evidenția din mulțime!

Începutul anului 2021 vine cu noi tehnici și idei de vopsire a părului, care sunt neobișnuit de stilate și atrăgătoare,  dar în pofida acestui fapt, nu orice femeie e pregătită moral pentru asemenea schimbări îndrăznețe. Ca să te încurajăm să faci acest pas, am selectat pentru tine cele mai frumoase nuanțe de păr ale acestui sezon și îți propunem să alegem împreună culoarea care ți se potrivește cel mai bine.

Ce nuanțe de păr sunt la modă în 2021?

Culori deschise de păr

Părul blond platinat în combinație cu roz pal, albastru la rădăcini îmbinat cu șuvițe de un galben aprins, verde acid în stilul lui Billie Eilish, prea radical pentru tine? Te înșeli. Nu-ți fie frică să experimentezi!

Hai să fim sinceri, după un an destul de complicat din toate punctele de vedere, fiecare din noi se află în căutarea a ceva frumos, vesel, jovial și plin de viață. Această stare comună de spirit a influențat ultimele tendințe în modă, astfel încât la începutul anului 2021 a fost relansat trendul pentru nuanțe aprinse, colorate, neobișnuite, dar și pentru mix-urile de nuanțe.

Citește și: 7 greșeli frecvente, care distrug părul și nu-ți oferă rezultatul așteptat

Vopsirea părului în 2 culori

Tunsoarea pe care fiecare femeie visa să o încerce până acum, dar nu avea curajul să o facă. Recunoaște, și tu îți dorești acest lucru, cel puțin din simplă curiozitate. Păi uite, acum e momentul!

Aici includem toate opțiunile, începând cu părul multicolor și terminând cu “blondul ciupercă” sau culoarea lavandei. Ba mai mult, stiliștii au reinventat și tehnicile de vopsire a părului și îți recomandă să completezi look-ul cu luciu pentru păr.

Citește și: 7 obiceiuri de îngrijire a părului, care te fac să arăți mai bătrână!

Ce nuanțe de păr ți se potrivesc?

Toate culorile care pot fi îmbinate armonios. Pentru un aspect îndrăzneț și contemporan, îți sugerăm să experimentezi cu nuanțele.

Poți colora anumite șuvițe sau bretonul, accentua diferite zone sau dimpotrivă, poți face restul părului neutru. Rădăcinile verzi ale cântăreței Billie Eilish în contrast cu părul negru sunt un exemplu bun în acest sens.

Există o multitudine de variații, totul depinde de imaginația, inspirația și determinarea ta. E mai greu să o dai în bară când combini mai multe culori, decât când alegi un singur ton.

Citește și: Cele mai actuale tunsori pentru acest sezon: 10 Idei nemaipomenite!

Culori frumoase pentru păr 2021

Crezi că nu te mai putem uimi cu nimic? Ce zici de nuanțele de mai jos?

Părul violet sau de culoarea lavandei completează perfect imaginea complexă a unei femei enigmatice, visătoare, aproape fatale.

Iar o nuanță mai neutră, completată cu luciu pentru păr și accente mov la șuvițele din față va arăta stilat și potrivit atât la birou, cât și într-un cerc mai puțin formal.

Nuanțe de păr pentru ochi căprui și ochi verzi

Ochii căprui și cei verzi arată armonios cu nuanțe similare, dar ca look-ul să fie mai fresh, poți adăuga accente, colorând câteva șuvițe.

Însă poți miza și pe contraste, dar e important să nu fie un contrast prea evident.

Dacă ți-a plăcut articolul de astăzi, îți sugerăm să citești și: 7 nuanțe în vogă, care te vor face mai fină și mai tânără