Vezi care sânt cele mai gingașe modele de manichiură din acest sezon

Se spune că mâinile sânt oglinda femeii. Probabil, fiecare femeie visează la o manichiură naturală perfectă,care să-i scoată în același timp gingășia în evidență. De multe ori însă e destul de greu să corectăm și să păstrăm în permanență o imagine perfectă a manichiurii naturale. Aceasta de multe ori, sau e prea moale și se rupe, sau nu arată așa cum ne-am dori, sau are destule defecte pe care nu le putem ascunde în permanență. Există, din fericire o soluție- acoperirea cu gel sau creșterea.

Această soluție nu intră în categoria unghiilor false care, după cum bine știm sunt destul de incomode și demodate. În schimb acoperirea sau creșterea cu gel facilitează întărirea unghiilor naturale și acoperă defectele.

În acest articol vrem să îți prezentăm câteva dintre cele mai gingașe modele de manichiură din acest sezon.

French-ul

Pe lângă faptul că este o manichiură decorativă tipul de manichiură french este cea mai elegantă și versatilă, dar în același timp practică dintre toate modelele de manichiură. Ea se combină la orice tip de ținută.

Manichiura french-gradient

Aceasta implică întotdeauna o bază de culoare naturală – roz sau bej. Culoarea vârfului poate fi oricare, atât alb clasic și colorat.

Manichiura lună

O astfel de manichiură nu are nimic de-a face cu luna. Numele acesteia provine de la faptul că un astfel de model de manichiură are drept desen de bază o semilună ușor vizibilă la baza unghiei.

Manichiura lună nu este numai practică, dar, de asemenea, arată foarte elegant.

Manichiura cu sclipici la vârfuri

Cunoaștem deja că ojele ce conțin sclipici din abundență nu mai sânt demult la modă. Cu toate astea, în unele cazuri, ele sunt permise. De exemplu, o astfel de manichiură se poate face în momentul în care ne pregătim să plecăm vacanță.

Puteți aplica sclipiciul pe o bază transparentă, iar oja poate fi în nuanță de roz, bej sau piersic.

Manichiura de tip nail art

Această tehnică este preferată mai mult pentru transparența și gingășia pe care o oferă. Aceasta aproape că nu se observă, dar acoperă în același timp perfect defectele ce țin de formă sau aspectul unei unghii deteriorate.