Vezi care sânt cele 25 de idei în vogă pentru o manichiură de sezon

 Pentru orice femeie, manichiura este un lucru important, având în vedere că mâinile reprezintă oglinda doamnei. Aceasta trebuie să fie atât îngrijită, cât și în trend cu noile tendințe. În articolul ce urmează vă prezentăm 25 de idei în vogă pentru o manichiură de sezon.

1.

Toamna este un anotimp vesel și plin de culori luminoase și nuanțe profunde. Manichiura de toamnă la modă reprezintă o adevărată salvare. Designerii au fost astfel inspirați de frumosul anotimp și au pregătit o mulțime de idei elegante și interesante de manichiură de toamnă, care cu siguranță vor ridica nu numai starea noastră de spirit, dar, de asemenea, vor arăta frumos și atractiv.

2.

Noul sezon de toamnă aduce cu el tendințe proaspete și inovații în designul unghiilor. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru multe doamne care doresc să-și actualizeze imaginea cu o manichiură spectaculoasă în această toamnă.

3.

Manichiura de toamnă din acest sezon este foarte luminoasă și creativă. Paleta de culori a manichiurilor de toamnă este foarte diversă. Sânt utilizate nuanțe profunde de albastru, maro, vin, măsliniu, muștar, galben, portocaliu, smarald precum și culori în nuanță de nud, bej, gri și alte nuanțe calme care sunt la mare cerere în acest sezon.

4.

Manichiura de toamnă este decorată frumos și cu diverse desene. Principalele inscripții sânt reprezentate de frunze și crengi, ciuperci și fructe de pădure, animale,  figuri geometrie și alte variante de desene.

5.

6.

7.

8.

 

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

 

21.

22.

23.

24.

25.