Verifică-ți meșterul de unghii: 5 semne care dau de gol un manichiurist neprofesionist

Pentru acele femei care doar își caută stilistul pentru manichiură, cel mai simplu mod este să apelați la serviciile specialistului recomandat de o colegă / prietenă / soră. Este convenabil deoarece comunici cu ei în fiecare zi. Este suficient să le priviți unghiile pentru a vedea lucrul unui anumit maestru. Dacă nu depistați aceste 5 defecte, vă puteți înscrie cu siguranță pentru o manichiură la el.

Zgârieturi
Non-profesioniștii tăie cuticula prea adânc. Rănesc pielea, astfel încât sângerează. Un bun maestru nu va face asta niciodată clientului.

Aplică un strat gros de lac
Un meșter bun folosește un finisaj de calitate. Acestea trebuie să fie lacuri ale mărcilor de brand care trebuie aplicate doar de 1-2 ori pentru a obține o culoare mult dorită.

O altă caracteristică a profesionistului este că nu își ascunde greșelile făcute pe manichiură, sub alte straturi suplimentare. Dacă pe unghie apare un fir de praf, atunci meșterul îl îndepărtează imediat, iar cei neprofesioniști așteaptă să apară o bulă pe unghie și apoi încearcă să o rezolve cumva.

Acoperire cu multe valuri
Pentru ca lacul să se întindă perfect, suprafața unghiei trebuie să fie plană. Profesionistul știe că este imposibil să șlefuiești unghia până la vârf. Doar la bază se face asta!

Dacă ați comandat o manichiură hardware, meșterul trebuie mai întâi să ridice cuticula și apoi să o taie. Dacă nu, semnele rămase vor apărea pe unghie. Acestea vor deveni vizibile de îndată ce unghia crește din nou.

Greșeli de prelucrare
Un profesionist face o manichiură de calitate. Îndepărtează cuticulele, bavurile și pielea concrescută. Cum să verifici un maestru bun? În primele câteva zile după salon, unghiile ar trebui să arate perfect. Fără defecte! Vă puteți aminti despre manichiură peste cel puțin o săptămână.

Nu fac un pătrat ușor pe unghiile de la picioare
Cea mai bună formă pentru unghiile de la picioare este un pătrat ușor. Este sigur și ne protejează de problemele unghiilor încarnate. Pentru ca pedichiura să fie de înaltă calitate, podologii îi sfătuiesc pe maeștri să nu taie colțurile. Unghiile ar trebui să fie tăiate în linie dreaptă, iar apoi colțurile ar trebui șlefuite cu atenție.