E doar o vrăjeală: Un fotograf a dezvăluit cum arată modelele în viața reală!

Natascha Lindemann este un fotograf profesionist din Germania, care colaborează cu mai multe agenții de modeling din Europa Centrală și este întotdeauna înconjurată de femei care arată perfect. Oare? Se întreabă Natascha.

Pe lângă activitatea profesională, eroina noastră are un cont de TikTok unde arată și cealaltă față a monedei. Și anume cum arată modelele fără filtre și machiaj. Natascha demonstrează întregii lumi că standardele de frumusețe sunt închipuite și nu fac decât să împingă mii de femei în pragul disperării.

Cum arată modelele fără photoshop?

Ne-am obișnuit că pe Instagram, Youtube și în reviste de modă toate femeile arată perfect. Dar viața reală nu e chiar așa. Sub măștile frumoase de pe Instagram găsim femei ca fiecare din noi, ascunse sub aripa unui filtru bun.

Recent, Natascha a încărcat pe Tiktok un video, care a devenit viral și a adunat peste 8 milioane de vizualizări. În video apar imagini cu un model înainte și după photoshop.

Iată cum arăta poza originală și iată ce s-a ales din ea după trei ore de editări. Mesajul Nataschei este cât se poate de simplu – nimeni nu este perfect și trebuie să ne ghidăm mai puțin de standarde și mai mult de ceea ce suntem cu adevărat. Standardele sunt false, în schimb nu există nimic mai autentic decât individualitatea unei femei.

Pe poză se vede clar cum s-a lucrat cu tonalitatea tenului, a buzelor, a părului și a ochilor. Imperfecțiunile tenului au fost retușate, pielii i s-a dat culoare și intensitate și până și ovalul feței a fost corectat. Din spusele Nataschei, acesta este un procedeu standard pentru fiecare model. Prin urmare, data viitoare când vezi femei cu fața perfectă să știi că de cele mai multe ori este vorba de filtre și machiaj.

Sper că aceste imagini te vor ajuta să înțelegi că suntem cu toții oameni, fiecare dintre noi are defecte și acest lucru este absolut normal. Iubește-te pe tine însăți și nu uita că frumusețea adevărată întotdeauna vine din interior.

Citește și Alain Delon: Nu există nimic mai stupid decât tinerețea falsă!