Vei arăta perfect: 3 rochii stilate pentru oficiu, care vor stârni invidia colegelor

Dacă dress codul de la locul de muncă îți permite să îmbraci rochii, atunci cu ceea ce îți propunem noi astăzi te vei face cu adevărat remarcată. Acestea sunt potrivite pentru oficiu întrucât sunt de o lungime midi, îți accentuează talia și sunt stilate. Pe deasupra mai sunt și comode.

Rochie cu croială dreaptă și manșete

O rochie neagră de croială dreaptă, cu manșete albe poate fi o ținută office. În ceea ce privește nuanța, poți opta pentru gri, albastru închis, maro sau bordo. O curelușă care îți va accentua talia te va ajuta să nu arăți ca un sac, iar faptul că rochia e simplă îți va permite s-o accesorizezi cum vrei.

Rochie din tricot cu miros

Vremea rece e motiv pentru ca să adaugi în garderobă o rochie din tricot. Ea te va ajuta să fii feminină și să nu îngheți. Acum sunt în vogă două modele: rochia cu guler înalt, de lungime midi sau maxi sau rochia cu miros. Dacă pentru primul model trebuie să ai o siluetă perfectă, pentru că e mulată pe corp, pentru a doua nu e nevoie de proporții ideale. Rochiile cu miros de vanilie sunt o adevărată descoperire. În ceea ce privește culoarea, e cazul să le eviți pe cele prea deschise, aprinse sau nude, pentru că nu sunt potrivite pentru oficiu. În rest, ai undă liberă.

Rochie cu inserții de dantelă

Bineînțeles, nu se pupă cu un dress cod strict, însă în unele situații îți poți permite să fii mai feminină. Inserțiile din dantelă îți vor oferi mai multă carizmă și eleganță.  Ai grijă însă ca decolteul sau lungimea fustei să nu fie prea îndrăznețe.