Vei arăta mai tânără după 50 de ani. Renunță la aceste 4 chestii, care îmbătrânesc!

Vârsta de 50 de ani în aceste vremuri, nu poate fi considerată deja prima etapă a bătrâneții, însă cu siguranță, o vei sublinia dacă te îmbraci fără stil. Există lucruri care adaugă vârstă tuturor, iar femeile peste 50 de ani sunt pur și simplu transformate în bunici.

Nuanțele întunecate ale hainelor sunt clasice, atemporale și arată elegante, dar abundența de gri, maro, negru în garderob, îmbătrânește. Tonul pielii se schimbă în timp, iar nuanțele întunecate ale hainelor subliniază acest lucru, evidențiază petele de vârstă de pe gât și față. În general, dacă nu doriți să arătați mai în vârstă, ar trebui să vă aveți în garderobă și haine de culori deschise.

Stilul retro arată drăguț la fetele tinere, iar femeilor în vârstă le adaugă doar câțiva ani în plus, în buletin. Se crează impresia că femeia a rămas în urmă de modă și a scotocit prin sertarul bunicii și a găsit niște haine acolo. Stilul modern mereu are abilitatea de a întineri. Însă trebuie să aveți mare grijă la glugă, haine over-size. Multe femei în vârstă aleg hainele potrivite pentru a ascunde defectele figurii, dar în consecință, rezultatul este invers. Gluga nu face ca silueta să arate bine, o face fără formă.

Ochelarii mari cu rama din plastic sunt acum în trendul de sezon pentru fetele tinere și un accesoriu foarte controversat pentru femeile de peste 50 de ani. Nu este necesar să-l refuzați, dar alegerea ar trebui făcută foarte atent. Dacă alegeți ochelarii greșiți, vârsta dvs. va crește vizual.

Pantofii confortabili sunt buni, dar nici nu trebuie să uitați de stil. Dacă purtați sandale sub o rochie, veți ieși în public și veți arăta fără gust și armonie. O femeie elegantă poate completa o fustă cu slip-ons, adidași, dar nu cu încălțăminte cu împletituri vechi. Pantofii nu sunt un fleac, aceștia atrag atenția și pun accente.