Vârsta nu definește frumusețea: 10 idei uluitoare de tunsori foarte scurte pentru doamne 40 +

Vârsta elegantă a femeilor nu este deloc un motiv pentru a refuza să creezi o imagine stilată. Stiliștii le sugerează doamnelor să dea preferință experimentelor cu tunsori scurte. Textura părului femeilor se agravează în fiecare an tot mai mult. Tunsorile la modă pentru părul scurt vor întineri imaginea, dând volum coafurii în zona coroanei.  Totodată nu ar trebuie să-ți faci griji de procesul de aranjare care este cu mult mai simplu pentru o tunsoare scurtă.

pixie uimitor

Pentru a crea o imagine elegantă, o tunsoare ultra—scurtă de pixie este exact ceea de ce ai nevoie. Femeile în vârstă de peste 40 de ani preferă să arate proaspete și tinere, fără prea mult efort. Un gât deschis arată destul de seducător, iar absența unui breton face ochii mai expresivi. O astfel de coafură îi va oferi doamnei încredere în sine-i va crește considerabil stima de sine.

Arici scurt

O astfel de tunsoare, care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, nu are restricții de vârstă. Lungimea părului nu trebuie să depășească 3 cm. Aranjarea nu este deloc necesară. Cu toate acestea, o femeie cu trăsături faciale potrivite și o formă ideală a capului își poate permite acest tip de tunsoare.

Această tunsoare este preferată de fanii stilului sportiv, de sportivi și pur și simplu de femeile îndrăznețe. Aceasta Se încadrează cu ușurință în orice stil vestimentar.

Cascada ultrascurtă

Cascada stratificată ocupă o poziție de lider în categoria tunsorilor super scurte. Tehnica de tunsoare este de așa natură încât firele scurte arată în mod deliberat neuniform și haotic, ceea ce conferă imaginii dinamism și prospețime. În zona coroanei, coafurii i se oferă volum suplimentar, dând vizual densitate părului. Tunsoarea arată elegantă și concisă, fără breton. Cu ajutorul produselor de styling, poți da părului tău o formă diferită.

Undercut

Nu orice doamnă de 40—50 îndrăznește să opteze pentru tunsori foarte scurte. Cu toate acestea, o tunsoare scurtă selectată corect pentru tipul tău de față îți va face imaginea mai tânără și mai atractivă.

Dar tu ce fel de tunsoare porți la moment? Descrie coafura ta obișnuită în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !