Vârsta e doar o cifră: O stilistă din Rusia le întoarce femeilor tinerețea!

Un make-up bun întotdeauna are efect de întinerire, de altfel, de ce l-am mai purta? El îți oferă mai multă încredere în propria persoană și te ajută să te simți frumoasă. Maria Kalashnikova înțelege perfect acest lucru și ne demonstrează încă o dată că un machiaj bun poate da timpul înapoi. Iată câteva transformări uimitoare realizate de stilistă.

Femei înainte și după stilist

1. Machiajul întinerește pielea, o face proaspătă, netedă și strălucitoare. Da, machiajul nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi încredere și stimă de sine!

2. Un machiaj bun echilibrează trăsăturile feței, conferă ochilor expresivitate, iar feței senzualitate. Machiajul îți va sublinia delicatețea și va adăuga energie chipului tău.

3. Chiar dacă vârsta sau diferite afecțiuni ale tenului își lasă amprenta pe fața ta, întotdeauna poți arăta bine datorită unui machiaj inspirat.

4. Machiajul nu împrospătează doar pielea, ci și starea de spirit a unei femei. Unii spun că machiajul e o vrăjeală, dar ceea ce contează cu adevărat este că femeile se simt mai frumoase.

5. Un ten neted și strălucitor dă bine indiferent de vârstă. Important e să nu exagerezi și să nu te arunci în extreme.

6. Fiecare femeie este elegantă și grațioasă în felul ei. Dar acest rafinament trebuie evidențiat. Iar machiajul este instrumentul ideal în acest sens.

7. Nu trebuie să te schimbi radical sau să-ți faci operații estetice pentru a arăta bine. Un make up bun e suficient.

8. Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine fă-ți o programare la stilist.

9. Un machiaj discret nu a făcut niciun rău nimănui.

10. Dimpotrivă, machiajul subliniază eleganța și frumusețea unei femei și întotdeauna este binevenit.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!