Vârsta e doar o cifră: O stilistă din Armenia le întoarce femeilor tinerețea!

Un machiaj bun îți oferă încredere în propria persoană și dorință de a trăi fiecare moment din plin. Celebra stilistă și make-up artistă, Goar Avetisyan, e ferm convinsă că orice femeie trebuie și merită să arate bine.

Goar a devenit renumită după ce a ajutat sute de femei cu imperfecțiuni ale feței să se simtă la fel de frumoase în exterior, cum sunt în interior. Dar mai bine o dată să vezi, decât de 10 ori să auzi. Iată 5 transformări uimitoare realizate de stilistă.

Transformări înainte și după stilist

Femeile tinere se pot descurca lejer fără machiaj datorită prospețimii naturale, părului sănătos, tenului strălucitor și trăsăturilor expresive ale feței. Dar odată cu apariția ridurilor, petelor de vârstă, pungilor de sub ochi și pleoapelor căzute – devine tot mai dificil să arăți îngrijită și atrăgătoare fără a recurge la make-up.

Din spusele lui Goar, nu există femei urâte și chiar dacă vârsta sau diferite afecțiuni ale tenului își lasă amprenta pe fața ta, întotdeauna poți arăta bine datorită unui machiaj inspirat. Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine fă-ți o programare la stilist.

În primul rând, machiajul îmbunătățește vizual pielea, o face proaspătă și netedă. În al doilea rând, adaugă energie și vigoare chipului tău, datorită fardului și rujului. Iar în al treilea rând, machiajul subliniază elegant trăsăturile feței și îi conferă acesteia expresivitate. Dar nu uita să-ți schimbi și tunsoarea!

În imaginea de mai jos e reprezentată mama eroinei noastre, care a întinerit vizual cu 10-15 ani. Deși Goar se poate lăuda cu o audiență de peste 10 milioane de urmăritori pe Instragram și clienți renumiți din întreaga lume, ea continuă să se ocupe și de fața femeilor de rând.

De exemplu, în imaginea de mai jos e reprezentată Faina, menajera acesteia, care a plâns de bucurie când Goar a invitat-o la o sesiune gratuită de make-up. Tânăra recunoaște că nu s-a simțit atât de frumoasă de mai bine de 20 de ani.

Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc viața fără să știe cât de atrăgătoare pot fi. Coafura, garderoba, machiajul, îngrijirea sprâncenelor, lentilele de contact – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

Unii oameni numesc makeup-ul o amăgeală, un artificiu fals și strigă cu spumă la gură că trebuie să te accepți așa cum ești. Ușor de zis, dezvăluie Goar, dar gurile rele habar nu au cu ce probleme psihologice se confruntă o parte din clientele sale și cât de greu le este să iasă din casă.

Eroina noastră este ferm convinsă că face un lucru bun. De aceeași părere este și Jack Martin, un stilist din California care își face clientele să se mândrească cu părul cărunt. Mai multe despre el am scris în articolul de mai jos.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!