Urmează aceste 6 etape pentru un păr strălucitor și mătăsos!

Dacă ai părul cu porozitate scăzută și suficient de dens, este foarte ușor să-l revigorezi și să-l faci să strălucească. Cu părul uscat și poros este ceva mai dificil de obținut acest rezultat, dar nu este și imposibil.

Îngrijire în mai multe etape

Părul cu porozitate ridicată are nevoie de hrănire și restaurare profundă, precum și de hidratare regulată. Pare complicat, dar nu este adevărat. Iată care sunt etapele, care vor face părul tău impecabil:

1. Curățarea

Spală doar rădăcinile cu șampon, spuma care curge este suficientă pentru lungime. Prin urmare, alege șamponul în funcție de tipul pielii. De asemenea, adaugă tablete de shilajit în șampon. Datorită acestor tablete părul va crește mai rapid și îi va oferi o strălucire mai intensă. (1-1,5 comprimate la 100 ml de șampon se vor dizolva în câteva ore, dar este mai bine să lași pentru o zi).

2. Mască sau balsam

După șampon, aplică pe părul uscat cu un prosop. Părul va fi foarte moale și neted dacă lași balsamul sau masca timp de 20-60 de minute sub o sacoșă și un prosop. Pentru părul cu porozitate ridicată, este bine să alternezi între măștile hidratante, măști hrănitoare și regenerante.

3. Balsam-Condiționer pentru păr

Balsam-Condiționer pentru păr este mai bine să îl aplici pe părul umed. Nu uita că totul trebuie să clătești foarte bine cu apă, ca să nu îngreunezi părul.

4. Spray

Aplică un spray hidratant pe părul umed.

5. Cremă pentru păr

Se aplică la capete la 10-15 minute după spray.

6. Ulei

Ultimul pas poate fi orice ulei de păr, aplicat ușor pe capete.

Important: dacă faci aceste proceduri la fiecare spălare, vei exagera. Această procedură poate fi efectuată de 1-2 ori pe săptămână, cu posibilitatea de a omite oricare dintre puncte. Cel mai adesea poți face aceste etape: șampon – balsam/mască – spray – ulei/periaj cu aromă.

Aproape de fiecare dată după spălarea părului (de 2-3 ori pe săptămână), fă pieptănarea cu arome pe părul uscat. Aplică câteva picături de ulei aromatic (mentă, arbore de ceai) pe pieptene și periază ușor timp de 2-5 minute de la rădăcini pe toată lungimea. Creșterea părului se va îmbunătăți și va apărea strălucirea.

Aranjarea părului cu placa sau cu föhn-ul nu este interzisă. Nu uita să aplici orice protecție termică pe păr înainte de orice coafat fierbinte.

Părul perfect drept și neted, strălucitor și sănătos poate fi obținut fără chimie și proceduri de salon. Îngrijirea în mai multe etape te va aduce la obiectivul tău fără a vă răni părul.