12 trucuri simple care fac sa pari mai slaba si mai inalta. Descopera tinuta care iti scade din kilograme

Astăzi îți vom dezvălui câteva trucuri, pentru crearea de ținute, care te vor ajuta să arăți mai suplă și mai atractivă. Fie că suntem mulțumiți sau nu de greutatea noastră, cei mai mulți dintre noi vrem să ne îmbrăcăm pentru a ne îmbunătăți silueta. Așadar să aruncăm o privire la câteva moduri de a arăta mai tinere și mai atractive.

1.Adaugă stratul superior

Una din cele mai ușoare metode pentru a arăta mai suplă, este să porți o pelerină ușoară sau un cardigan lung. Acest lucru ajută la alungirea optică a siluetei și ascunde burtica dacă este cazul.

2. Poartă blugi cu talie înaltă

Foarte puțini dintre noi suntem suficient de supli la nivelul taliei și șoldurilor, pentru a purta pantaloni cu talie joasă și sa nu ne rușinăm de pliurile de piele peste talie. Din fericire, blugii cu talie înaltă sunt din nou la modă și există foarte multe modele interesante.

3. Stil vestimentar monocrom

Vei părea mai suplă dacă vei purta haine din aceeași gamă de culori.

Acest lucru funcționează în special în cazul hainelor de culoare închisă și negrul.

4. Poartă haine de mărimea potrivita

Multe femei cred că pot ascunde excesul de greutate sub haine foarte largi. De fapt, hainele supradimensionate adaugă greutate în plus. Arătăm mai supli atunci când purtăm haine de dimensiunea potrivită.

Așadar nu uita de centuri, blugi mulați și jachetele adaptate la mărimea ta. Aceste lucruri creează o siluetă mai suplă decât hainele libere. Desigur nu ar trebui să cumperi lucruri care îți sunt prea mici, oricât de frumoase îți par.

5. Creează formele potrivite sub hainele tale

Distribuția corectă a proporțiilor cu ajutorul lenjeriei corective, ajută hainele să își păstreze forma, să netezească imperfecțiunile și să ridice silueta.

6. Utilizează efectelor ondulare

Din fericire pentru noi, volanele și pliurile sunt în tendințe acum. Un pliu bine plasat pe o rochie, poate masca burtica sau șoldurile și poate crea curbe plăcute.

7. Poartă cămăși cu gât în V

Consideri că ai pieptul generos și încerci să ascunzi acest lucru? Decolteul în V este unul dintre cele mai atractive pentru majoritatea femeilor. Creează vizual o linie atractivă și îmbunătățește forma feței.

8. Urmează liniile

Liniile verticale te ajută să arăți mai suplă, în timp ce liniile orizontale atrag atenția asupra lățimii. Aceasta nu înseamnă că liniile orizontale nu ar trebui să fie permise.

Evident nu trebuie să porți linii orizontale pe cea mai largă parte a corpului, precum șoldurile.

9. Reîmprospătează și accentuează

Uneori, o siluetă mai grațioasă este creată prin aranjarea  unei cămăși în pantaloni.

De asemenea, poți aranja cămașa doar în față sau ușor din lateral.După cum poți vedea, aici bluza este pe jumătate prinsă în blugi și i s-a adăugat o centură. Silueta nu pare suplă, dar dacă cămașa ar fi afară ochiul ar percepe silueta mai voluminoasă decât este în realitate.

Este bine ca hainele să fie mai strânse și mai proporționale în zona taliei. Desigur dacă simți că hainele mulate nu-ți vor adăuga farmec, alege haine mai libere.

10. Poartă blugi de culoare întunecată

Arătăm mai supli în blugi din țesătură întunecată decât în cele deschise. De asemenea,ai grijă de blugii care au un efect de decolorare în locuri cum ar fi coapsele sau fesele.

11. Alege țesături groase

Țesăturile cum ar fi tricoturile sunt de obicei ajutoarele noastre în lupta pentru suplețe. Alegeți țesături suficient de groase pentru a ascunde unele neajunsuri.

12. Poartă pantofi cu vârful ascuțit

Pantofii cu toc alungesc piciorul și creează o siluetă subțire în orice ținută. Indiferent dacă porți pantaloni sau o rochie, pantofii cu toc te vor face să pari mai suplă, decât dacă ai purta balerini.

Folosești aceste trucuri pentru a crea un aspect mai grațios?  Ești mulțumită de rezultat?

Rămâi frumoasă oricând!

Pe curând…