Unghiile pătrate – un stil care nu va plictisi niciodată!

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asortate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri.

Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori. În ultimii ani e la modă pătratul moale, cu colțuri rotunjite, care arată foarte feminin și e un teren ideal pentru diferite tipuri de ojă și pentru decorul minimalist.

Modele unghii pătrate negre

Manichiura neagră clasică arată respingător pe unghii scurte. Tonurile monocrome trebuie diluate cu pietre, imprimeuri și sclipici, altfel manichiura va avea un efect deprimant. Alege opțiuni delicate, cochete, feminine, îmbinând tonurile întunecate cu tonuri vibrante și expresive.

Modele unghii pătrate roșii

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos.

Modele unghii pătrate roz

Unghiile roz sunt foarte expresive și nu se limitează la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice. Adaugă la roz efectul perlat și manichiura ta nu va trece niciodată neobservată.

Modele unghii pătrate albastre

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele de albastru, cu finisaj lucios sau mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat.

Modele unghii pătrate simple

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Pentru a da expresivitate unghiilor tale, manichiura nude poate fi completată cu accente metalice și strălucitoare.

Modele unghii pătrate galbene

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Nu întâmplător, Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele unghii pătrate portocalii

Unghiile portocalii sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele unghii pătrate scurte

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Matematica e simplă: unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Astfel de modele sunt potrivite pentru toate ocaziile și se asociază armonios cu orice ținută. Unghiile scurte acceptă cu drag chiar și un decor sofisticat.

Modele unghii pătrate mate

Unghiile cu acoperire mată au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, suficient de expresiv pentru a te scoate în evidență. Unghiile pastelate cu finisaj mat arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi, cu dungi sau cu nuanțe vibrante.

Modele unghii pătrate cu colțuri rotunjite

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este relativ ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asociate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri. Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori.

Modele unghii pătrate cu gel

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor.

Citește și: Poartă rujul corect: Stiliștii au numit 3 culori care întineresc și 3 care te fac mai bătrână!