Unghiile ombre, moda din toamna 2020. Am selectat câteva variante interesante!

Subiectul ce îl vom discuta în acest material sunt unghiile ombre. O astfel de manichiură este întotdeauna relevantă – atât iarna, cât și vara . Sunt perfecte pentru o vacanță și chiar în timpul săptămânii pentru a ieși în oraș sau la serviciu. În ciuda faptului că a intrat de mult timp în modă, acestea sunt încă foarte solicitate în acest sezon. Și acest lucru este de înțeles – sunt pe placul multor femeile din întreaga lume.

Pentru cei care, probabil, recent s-au interesat de aceste subiecte. vă voi spune că unghiile făcute în mod gradient pot fi în mai multe culori. Pot fi implicate două nuanțe sau trei, patru sau chiar mai multe. Dar aici trebuie să fiți atente să nu exagerezi, altfel nu va mai arăta frumos.

Unghiile gradient pot fi realizate în aceeași culoare folosind mai multe dintre nuanțele sale. De exemplu, un roz aprins, apoi roz mediu, iar spre vârf este deja unul mai pal. Sau pot fi în culori complet diferite – veți vedea și astfel de opțiuni în selecția acestui material. Unul dintre exemplele izbitoare sunt unghiile – „papagali”, unde tranziția merge de la albastru intens la albastru-verde, apoi la verde aprins și apoi la verde-galben.

Și din moment ce sunteți interesați de unghiile ombre, atunci cu siguranță vă vor plăcea fotografiile cu manichiura multicoloră 2020.

Pe lângă faptul că unghiile gradient arată întotdeauna interesante, ele pot fi și decorate suplimentar cu diverse accesorii. În acest scop, puteți folosi pictura, strasuri sau ștanțare. Alege ceea ce iți place cel mai mult!

Sperăm că aceste exemple v-au plăcut și v-ați inspirat pentru un nou look.