Unghiile lungi sunt elegante: 25 de modele de unghii la modă în acest sezon

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei, nu întâmplător, manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume.

Iar cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Hai să vedem care sunt cele mai stilate modele.

Modele de unghii lungi negre

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat. Negrul face pereche bună cu tonurile albe, roșii și aurii.

Modele de unghii lungi pastel

Culorile pastelate nu se demodează niciodată. Din casta culorilor pastelate fac parte bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben etc. Toate aceste tonuri sunt considerate feminine, delicate și curate. Dar nu ezita să le decorezi cu pietre și sclipici, care fac designul expresiv și interesant.

Modele de unghii lungi roz

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare.

Modele unghii lungi de vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

Modele de unghii lungi albastre

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant.

Modele de unghii lungi verzi

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire mată. Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv.

Modele de unghii lungi cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise precum bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: De ce femeile singure, fără copii, sunt mai fericite decât cele care au o familie?