Unghii scurte: 14 de idei de manichiură, care se vor potrivi pentru orice ocazie

Uneori vrei să fii aprinsă, dar și elegantă. Selecția noastră de manichiură în culori aprinse pentru unghiile scurte te va ajuta cu la alegerea modelului ce se potrivește pentru tine. Vei găsi în acest articol cele mai proaspete și mai la modă modele de unghii, care se va potrivi absolut pentru orice ocazie.

Ce spui de arta abstractă pe unghiile tale? Arată fabulos! Poate fi aplicat atât pe toate unghiile,

cât și pe o unghie, ca element de decor.

Ombre-ul, credem noi, că nu va ieși curând din modă. Arată simplu, dar și bogat în același timp. Combinația dintre roși și oranj este perfectă.

Unghiile mate, mai ales de culoarea albastră, culoare nobilă. Dacă adaugi și elemente argintii sclipitoare, vei arăta fabulos!

Manichiură aprinsă pentru unghiile scurte: franceză.
Cum ar putea trăi femeile fără opțiuni interesante de french? Manichiura franceză pe unghiile scurte va arăta deosebit de colorată dacă le adaugi o paletă de culori aprinse. Poți experimenta cu toate culorile curcubeului.

De asemenea, ca decor poți adăuga și niște paiete interesante.

Iar french-ul galben îți va aduce soare în suflet.

Manichiură aprinsă pentru unghiile scurte: gradient.
O opțiune ideală și foarte elegantă pentru o manichiură este un gradient. O tranziție lină de la o culoare strălucitoare la alta – arată incredibil de frumos!

Iar aici poți juca foarte mult cu combinațiile de culori!

Și cu elementele de decor.

Sau poate un gradient mat?

Manichiură aprinsă pentru unghiile scurte: desene.
Diversifică-ți designul de unghii cu desene. Poate fi fructe, palme, animale, insecte, ancore marine, flori, abstracții, geometrie – există nenumărate opțiuni. Pornește-ți imaginația și fă-ți manichiura cu adevărat de irepetabilă.

Ce spui de Winnie-The-Pooh?

Manichiură aprinsă pentru unghiile scurte: decor.
Manichiura va arăta mai interesantă și chiar foarte elegantă dacă adaugi puțin decor în procesul de creare. Adaugă pietre – obține imaginea unei dive pline de farmec. Aplică o mică folie și obține popularul efect de sticlă spartă.