Unghii frumoase pentru femei frumoase: 30 de modele de unghii la modă în 2021-2022!

Un aspect feminin și grațios e greu de imaginat fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă.

De regulă, femeile vor modele de unghii care să arate original și spectaculos, dar să nu fie mult prea pretențioase. Iată 30 de modele suficient de spectaculoase, care vor fi pe placul tuturor.

Modele de unghii french cu sclipici

După ce mulți ani la rând s-a numărat printre stilurile demodate, manichiura franțuzească e din nou în vogă. Nu e de mirare, căci dacă acum 20 de ani french-ul era doar un ton neutru cu vârfuri albe, astăzi unghiile french pot lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Vârfurile clasice au pierdut concurența cu nuanțele vibrante, stilul ombre, desenele nail art etc, astfel încât unghiile french au un design modern și interesant. Aplicațiile aurii, argintii, glitterul, cuprul, strasurile, cuarțul – toate acestea adaugă expresivitate manichiurii franțuzești și îi dau un aer fermecător.

Modele de unghii bej

Nuanțele naturale, firești, au fost și vor fi întotdeauna asociate cu feminitatea și simplitatea. Mai mult decât atât, cu cât mai natural arată unghiile unei femei, cu atât mai feminin arată aceasta.

Stiliștii susțin că femeile independente și sigure de sine nu își vor supraîncărca manichiura cu detalii inutile. Ele aleg simplitatea, concizia și minimalismul. O manichiură bej respectă toate aceste caracteristici.

Modele de unghii de vară colorate

Una din cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-pudrat, liliac-pal, lila, mentă, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins. De asemenea, unele doamne se joacă cu finisajul, alternând unghiile mate cu cele lucioase.

În acest sezon e la modă acoperirea lucioasă, cu aspect de gel. Femeile își fac unghii lungi, în formă de migdale, fără modele și aplicații strălucitoare. Toate pentru că unghiile în două culori sunt suficient de expresive și nu se recomandă să le decorezi cu glitter sau cu pietricele.

Modele de unghii ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Paleta gradientelor de culoare este vastă, iar unele femei folosesc două culori pe aceeași mână pentru un efect și mai pronunțat.

Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda. De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de naturală. Unghiile roz scot în evidență delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei.

Și nu-i neapărat să apelezi la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles – unghii ombre, prin care se obține un gradient de culoare.

Modele unghii piersică

Culoarea piersicii subliniază firea romantică a unei femei și naturalețea acesteia, prin urmare nu se recomandă adăugarea de pietre, strasuri sau detalii extravagante, care nu fac decât să “ieftinească” manichiura. Maxim 1-2 accente sunt suficiente. Totodată, ojele lucioase sunt mai binevenite decât cele mate, deoarece oferă un plus de îndrăzneală și senzualitate.

Modele de unghii albe

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Și totuși, se recomandă ca albul să fie diluat cu 1-2 accente colorate. Anul acesta e la modă acuarela.

Citește și: Femeile moderne nu se machiază: 7 reguli de aur ca să arăți impecabil fără machiaj!