Unghii albastre deschis: 100 de idei demne de o adevărată aristocrată!

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor azurii crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea. Și dacă tot te-ai hotărât, de unde ar trebui să începi?

Modele unghii albastre deschis

Albastrul deschis e asociat cu feminitatea. Dar lăsând deoparte semnificația simbolică a culorii, trebuie menționat că tonurile albastre au câteva avantaje practice. Acestea sunt universale și versatile, prin urmare, unghiile se potrivesc cu orice ținută și, în funcție de preferințe, albastrul unghiilor poate fi diluat ușor cu sclipici sau alte culori. În plus, nuanțele de albastru deschis intră în contrast cu piela și îi conferă acesteia un aspect cast și neprihănit, dar în același timp ademenitor.

Modele unghii scurte albastre

Unghiile scurte, de formă rotundă, ovală sau pătrat moale sunt un teren excelent pentru oja albastră. Pe unghii scurte, nuanțele deschise de albastru arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios în comparație cu modelele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu degeaba spunem că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Această paletă delicată de culori (acvamarin, albastru celest, azuriu, turcoaz, ceruleum, chiciură, albastru canar, azur brumă și azurin) este asociată cu tinerețea și copilăria, prin urmare, orice femeie care alege asemenea modele de unghii va arăta tânără și cochetă. Unghiile albastre fac pereche bună cu tonuri negre, albe, galbene, roz, bej, cu figuri abstracte, geometrice și motive florale.

Unghii albastre lungi

Însă oricât de stilate și practice ar fi unghiile scurte, oricum unghiile lungi arată mai nobil și mai elegant. Acestea pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu modele florale. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată superb atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Unele femei își fac unghiile în tonuri diferite – cu roșu, alb, galben, liliachiu, iar efectul este cutremurător. Eleganță ridicată la absolut.

Manichiura french cu albastru

Manichiura franțuzească este din nou în vogă! De fapt, întotdeauna a fost. Însă, în ultimii ani, tot mai multe femei aleg acest stil, mai cu seamă pentru unghii scurte. French-ul arată mult mai natural și grațios pe unghii scurte și este foarte practic în viața de zi cu zi. De altfel, manichiura franțuzească demult nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor. Ea poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Am scris în detaliu despre asta în articolul de mai jos.

Citește și: Manichiura franțuzească: 100 de modele colorate, care se poartă în 2021-2022!

Unghii albastre cu sclipici

Aurul, argintul, strasurile, nuanțele metalice, marmura, sclipiciul, cuarțul nu se demodează niciodată. Ele arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Prin urmare, dacă minimalismul nu e pe placul tău și vrei să ieși în evidență, întotdeauna poți completa o manichiură albastră cu pietricele, sclipici, dungi și alte detalii strălucitoare, care te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Contrastul dintre culori, forme și textură va adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar ție îți vor da un aer exclusivist.

Unghii albastre mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Unghiile albastre cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp.

Unghii albastre cu gel

Albastrul deschis se numără printre cele mai delicate tipuri de manichiură. El interacționează excelent cu nuanțe de roz, caramel, alb, lila și tonuri pastelate. Motivele florale și vegetale sunt un alt simbol al feminității. Deseori, în loc de baze monocrome, femeile folosesc modele de frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Acestea adaugă un plus de expresivitate manichiurii și le subliniază individualitatea. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural.

Modele de unghii albastre în tonuri diferite

Amatoarele de soluții clasice amestecă tonurile de albastru deschis, cu albastru închis. Dar ca să dilueze un pic aspectul strict al acestora, folosesc tehnica ombre, pentru un plus de rafinament și expresivitate, sau diverse ștampile – pentru a adăuga manichiurii șarm și individualitate.

Manichiura albastră de primăvară

În ceea ce privește manichiura de primăvară, motivele naturale (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și vibrează în același ritm cu anotimpul și starea de spirit a unei femei.

Unghii albastre cu model

Însă varietatea modelelor nu se limitează la motive florale și vegetale. Albastrul deschis poate fi completat cu inimioare, dungi, abstracții, nori, inscripții, pești, motive nautice, carouri, buline etc. Totul depinde de dorința și imaginația ta.

Modele de unghii albastre în stil coreean

În ultima vreme, în Coreea de Sud devine tot mai popular minimalismul. Nu e de mirare, pentru că minimalismul este aproape sinonim cu noblețea și eleganța. Eleganța înseamnă simplitate, atât în ceea ce privește garderoba, cât și cu privire la manichiură. Uite 4 modele de unghii la modă în cea mai stilată țară de pe continentul asiatic.

Modele de unghii albastru deschis 2021-2022

Există diferite modele de unghii albastre. Stiliștii sunt gata să satisfacă necesitățile fiecărei femei și la sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă modelele de mai sus nu sunt pe placul tău, îți propunem să-ți iei doza de inspirație studiind ideile de mai jos.

Citește și: Manichiura scumpă: 25 modele de unghii la modă în 2021-2022!