Un stil pentru femei elegante: 15 tunsori scurte cu volum în creștet!

Părul lung este greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Din această cauză, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea. Iată o tunsoare care îți va permite să te tunzi scurt, fără a pierde din eleganță.

Tunsori scurte cu volum în creștet

O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent. Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale. Tunsoarea bob are efect de întinerire, nivelează ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look.

Tunsori scurte cu volum la spate

De altfel, tunsoarea bob cu volum e opțiunea ideală pentru deținătoarele de păr subțire. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos la orice vârstă.

Tunsori păr scurt cu volum în creștet

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. Coafura este practică, comodă, versatilă, numai bună pentru femeile sigure de sine, care nu vor să piardă mult timp cu aranjarea coafurii. Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum în creștet și la rădăcini, împrospătând imaginea în ansamblu.

Coafuri cu volum în creștet

Iar dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

Tunsori cu volum în creștetul capului

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum este tunsoarea bob cu volum.

Citește și: Cum să arăți bine în fiecare zi? 10 reguli de care se ghidează toate femeile stilate!