Elegante și discrete: 21 de motive să-ți faci unghii frumoase de culoarea laptelui!

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii. Iată 21 de modele stilate, care te vor convinge să o încerci.

Modele de unghii alb lăptos

Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu. Experiența arată că o manichiură albă, cu finisaj lucios, este mai expresivă decât pare la prima vedere, indiferent dacă vorbim de unghii pătrate, migdală sau ovale.

Modele unghii albe cu sclipici

Manichiura cu glitter și sclipici arată proaspăt și expresiv și îți va da un aer elegant și cochet. Dar ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. La modul practic e destul să evidențiezi doar un deget pentru a-ți transforma complet manichiura.

Modele unghii french alb (french cu alb lăptos)

Istoria manichiurii franțuzești nu a început în Franța, ci în SUA, la începutul anilor 70′. Fondatorul brandului ORLY, Jeff Pink, trebuia să creeze un design de manichiură care să se potrivească tuturor actrițelor de cinema, indiferent de ținutele folosite în filme. Uite așa s-a născut unul din cele mai populare concepte de unghii din lume.

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit.

Unghii cu gel lăptos și pietricele

Strasurile și pietricelele arată deosebit de expresiv la rădăcina unghiilor. În ceea ce privește cromatica, femeile contemporane se limitează la auriu, argintiu, verde smarald și albastru.

Pietricelele pot fi grupate în diferite figuri sau pot reprezenta accente independente. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate.

Unghii migdală albe

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele lăptoase și nud.

Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie. Mai ales că sunt potrivite pentru orice ocazie și arată cât se poate de grațios și feminin –  în special dacă faci un gradient de culoare.

Unghii ombre cu alb

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Unghii alb cu argintiu

Nuanțele lăptoase, îmbinate cu sclipiri argintii, reflexe metalice și accente strălucitoare vor transforma un ton conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină.

Citește și: Sunt frumoase și ușor de întreținut: 40 de tunsori ce nu necesită aranjare!