Un nou trend în manichiură: 30 de modele de unghii în stil semilună!

Manichiura franțuzească este unul dintre cele mai populare stiluri de manichiură din lume. Dar french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Și una din aceste forme este manichiura semilună, care nu e nimic altceva decât un french inversat. E același principiu, numai că nuanța distinctă este trimisă la baza unghiei sub formă de semilună, cu o paletă cromatică complet inversată. Mai mult decât atât, unele femei combină stilul semilună cu manichiura franțuzească clasică, iar rezultatul este cât se poate de elegant și grațios. Iată 30 de modele de unghii făcute în acest stil.

Modele unghii semilună simple

În ultimii ani e la modă stilul minimalist. Combinația french+semilună este expresivă prin natura ei și indiferent dacă o completezi sau nu cu sclipici, manichiura iese în evidență.

Cu toate că manichiura half moon are un aspect sofisticat, variantele simple pot fi ușor realizate acasă, atât pe unghii naturale, cât și pe unghii cu gel. Ea arată grozav indiferent de context și poate fi purtată chiar și la birou.

Modele unghii semilună nud

Pe lângă minimalism, acum e la modă naturalețea. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nud arată grațios și sunt binevenite indiferent de context.

O manichiură bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele unghii roz deschis semilună

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud, clasice. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de feminină.

Stilul minimalist, ce presupune desenarea unghiilor în linii simple, poate fi aplicat și pentru manichiura semilună. Aplică oja numai pe unghie, lăsând semicercul de la bază liber, așa încât să se vadă culoarea naturală a unghiei.

Modele unghii semilună cu sclipici

Dacă vrei ca manichiura ta să arate scump, poți înfrumuseța vârful și semiluna cu reflexe metalice, de exemplu, cu glitter auriu, cu sclipici argintiu sau cu pietricele.

Tonurile aurii arată armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe gingașe de roz. Argintiul rezonează bine cu albul, iar pietricelele arată spectaculos pe fundal albastru. O astfel de manichiură arată proaspăt și expresiv și va da un aer nobil mâinilor tale.

Modele unghii french alb

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă folosești modele complexe.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută și arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea.

Modele unghii french negre

Chiar și unghiile negre au farmecul lor, mai ales dacă sunt înfrumusețate cu sclipici. Trebuie să știi cum să diluezi aspectul sobru al lor, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

De asemenea, dacă o manichiură neagră nu e pe gustul tău, dar vrei să dai unghiilor nud un pic de strictețe, poți adăuga accente negre pe fundal pastelat. Iar vârfurile și bazele unghiilor sunt un teren excelent pentru astfel de experimente.

Modele unghii de vară colorate

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu. Cromatica depinde de stilul și personalitatea ta.

Unghii french cu semilună

Industria frumuseții și manichiura se schimbă rapid. În locul modelelor clasice apar noi și noi variante, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații.

Iar una din principalele tendințe ale noului deceniu sunt unghiile de tip semilună, când în loc de vârf e scoasă în evidență lunula (zona albă de la baza unghiei).

Citește și: O femeie elegantă este o femeie frumoasă: 8 reguli de bază ale femeii elegante!