Un nou trend în manichiură: 20 de modele de unghii în diferite culori

O manichiură proaspătă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de bine și încrederea de sine a ei. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată perfect. Toate pentru că unghiile reflectă individualitatea și dispoziția unei femei. Iată 20 de modele de unghii care îți vor face dispoziția mai bună.

Modele de unghii portocalii

O astfel de manichiură nu se demodează niciodată. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos.

Modele de unghii roz

Unghiile roz sunt foarte expresive și nu se limitează la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice. Adaugă la roz efectul perlat și manichiura ta nu va trece niciodată neobservată.

Modele de unghii roșii elegante

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției. Roșu include o paletă variată de subtonuri, de la zmeură până la stacojiu.

Modele de unghii lungi de vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

Modele de unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant.

Modele de unghii lungi cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise precum bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: Te vor face elegantă: 10 tendințe din trecut, care sunt din nou la modă!