Elegante și discrete: 21 de modele de unghii cu design geometric!

Toate femeile vor să arate elegant, stilat și atrăgător și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor. Vrem nu vrem, chiar și aici trebuie să ținem pasul cu moda.

Iar una din principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context. Prin urmare, astăzi îți propunem să analizăm ce modele de unghii preferă cele mai stilate femei atunci când își fac manichiura.

Modele unghii roz cu forme geometrice

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud, clasice. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de feminină.

Și nu-i neapărat să apelezi la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice. Modelele geometrice, acoperite cu glitter adaugă unghiilor prospețime și expresivitate.

Modele unghii roz cu sclipici

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu sclipici sau cu diferite modele.

Stilul minimalist, ce presupune desenarea unghiilor în linii clare și laconice, se asociază superb cu nuanțele delicate de roz. Dar la fel de bine poți folosi și modele geometrice sofisticate, acoperite cu sclipici.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei. Dar ca manichiura să nu arate mult prea simplist, ea poate fi decorată cu modele geometrice.

Modele unghii figuri geometrice

Dacă vrei ca degetele tale să pară mai lungi, folosește ojă în culori pastelate, un pic mai luminoase decât tonalitatea obișnuită a pielii. Culorile pastelate sunt moi, delicate și foarte feminine.

Tonalitatea moale a lor îți permite să le asociezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Și nu ezita să le decorezi cu diferite modele, care le vor da un aer modern și sofisticat.

Modele unghii cu alb

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect. O bază albă se asociază excelent cu linii geometrice negre și cu accente vibrante în stil acuarelă.

Modele unghii geometrice mate

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Un finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Citește și: Nu-ți irosi viața încercând să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat! 15 învățături de la legendarul Giorgio Armani