Un make-up artist din Serbia demonstrează că orice femeie poate arăta superb. 5 exemple uimitoare!

Machiajul pentru vârsta mai înaintată este o direcție subtilă, pe care nu toți artiștii de machiaj s-ar încumeta să apeleze la el. O fată în vârstă de 20 de ani, cu o piele bună și trăsături faciale regulate, este un lucru. Și cu totul alta – o femeie de peste 50 de ani cu riduri și trăsături mai complicate. A le face mai frumoase fără a „șterge” individualitatea de pe față, nu este o sarcină ușoară.
Artistul sârb de machiaj Stefan Subotic a decis să demonstreze tuturor celor de pe Instagram și colegilor săi că lucrul cu modele în vârstă este ceea ce arată într-adevăr priceperea unui artist de machiaj bun.
Sunt femei care muncesc din greu și nu au deloc grijă de aspectul lor. Au un loc de muncă, o casă, un soț și copii – nu există nici timp, nici energie pentru o mască și o vizită la o cosmeticiană.
Vine momentul fericit al nunții copiilor lor, iar apariția lor, din păcate, nu mai face plăcere în oglindă. Vii la sărbătoare în forma ta obișnuită? Sau te încredințezi în mâinile unui profesionist care te va ajuta să-ți corectezi aspectul? Pentru mulți, răspunsul este evident.
Munca maestrului durează de la 2 la 4 ore – totul depinde de starea inițială a pielii modelului și de dorințele ei.

“Nimeni nu vorbește despre machiaj natural, discret, cred că înțelegeți că este aproape imposibil aici. Sarcina principală este de a face clientul să zâmbească sincer la reflecția ei.”
Pe lângă faptul că lucrează cu modele mai bătrâne, lui Ștefan îi place să lucreze și cu fete care au probleme cu pielea. Rezultatul este, de asemenea, destul de bun:
Mult machiaj și fără photoshop “- așa scrie uneori artistul de machiaj în comentarii.