Un farmec de neegalat: 33 de motive să-ți faci unghii frumoase de culoare neagră!

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Negrul face pereche bună cu tonurile albe, roșii și aurii. Astăzi sunt la modă unghiile negre cu modele abstracte, asemănătoare cu dantela, cât și cele geometrice sau florale. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon și arată enigmatic, delicat și fermecător. Dar mai bine o dată să vezi, decât de zece ori să auzi.

Modele de unghii negre cu auriu

Nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată, în special aurul, platina, argintul, aluminiul și sclipirile diamantine. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Sclipiciul auriu diluează perfect sobrietatea unghiilor negre. Datorită lui, manichiura neagră capătă un aspect proaspăt, luxos și expresiv. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii negre cu argintiu

Nuanțele de negru, îmbinate cu sclipiri argintii, reflexe metalice și accente strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină. Unghiile argintii îți vor da un aer nobil și misterios, subliniind delicatețea unghiilor tale.

Modele de unghii negre cu sclipici

Din câte poți observa, strasurile, sclipiciul și accentele metalice nu se demodează niciodată. Deci, dacă nu îți plac unghiile monocrome negre și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu negru.

Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele de unghii negre cu strasuri

Strasurile și pietricelele arată deosebit de expresiv la rădăcina unghiilor. În ceea ce privește cromatica, femeile contemporane se limitează la auriu, argintiu, verde smarald și albastru. Strasurile pot fi grupate în diferite figuri sau pot reprezenta accente independente. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate. Dar trebuie să fii atentă să nu le deteriorezi.

Modele de unghii negre 2021

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile negre adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Negrul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Citește și: Nu mai e la modă să fii machiată: De ce tot mai multe femei renunță la machiaj în favoarea frumuseții naturale?