Un farmec de neegalat: 30 de modele de unghii de culoare maro

O manichiură în tonuri maro poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant. Iată 30 idei care îți vor sublinia feminitatea și te vor transforma într-o adevărată aristocrată.

Unghii maro în două culori

Una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două sau mai multe culori. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, maro, roz-pudrat, liliac-pal, lila, mentă, bordo, alb. De asemenea, unele doamne experimentează cu finisajul, combinând unghiile mate cu cele lucioase.

Unghii french în tonuri maro

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie. Și cât de elegant arată în nuanțe maro!

Unghii mate maro

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi sau cu modele.

Unghii maro cu desene

Modelele nail art arată superb pe oja în tonuri maro. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc desene cu inspirație florală, modele geometrice, modele abstracte sau dimpotrivă, tonuri metalice cu glitter, aplicații decorative, cristale, sclipici, pietricele sau perle.

Unghii maro cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat.

Unghii maro scurte

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor. Maro este alegerea ideală pentru unghii scurte și mici.

Unghii maro lungi

Cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Iată câteva modele din care să te inspiri.

Citește și: Cum să fii mai sexy: 7 haine pe care bărbații le consideră seducătoare!