Un brand popular a demonstrat că perfecțiunea este un mit: 6 modele neașteptate, în reclamă

Producătorul de haine pentru femei „Missguided” a realizat recent o campanie publicitară neobișnuită. Pentru aceasta au fost selectate 6 modele, care sunt departe de standardele de frumusețe instalate astăzi în lume, iar întreaga campanie a fost derulată cu hashtag-urile #KeepOnBeingYou și #InYourOwnSkin. Fiecare dintre aceste modele are niște trăsături speciale, care în pofida stereotipurilor, le-au ajutat să obțină succes.

Îți propunem să le cunoști pe Maya, Joan, Mariana, Polly și Isabella – femeile care au demonstrat că frumusețea are mai multe aspecte, mărimi și forme.

https://www.instagram.com/p/BimELztjZTe/?utm_source=ig_embed

Polly Ellens

https://www.instagram.com/p/Bite9PUHOy6/?utm_source=ig_embed

Polly nu este la prima experiență în modeling, practică cu succes această activitate de câțiva ani. Potrivit acesteia, încrederea în sine a fost ceea ce i-a permis să ajungă unde este.

https://www.instagram.com/p/BhrTow7n0qi/?utm_source=ig_embed

În adolescență, tânăra încerca să-și asundă pistruii cu autobronzant sau fond de ten, în scurt timp însă a înțeles că asta e ceea ce o face diferită de ceilalți.

Mariana Mendes

https://www.instagram.com/p/Bipp-zLn1MO/?utm_source=ig_embed

Mariana are 24 de ani, este din Brazilia și pe lândă modeling face și creații vestimentare. Creatoarea de modă s-a născut cu această pată pe față și deși încă din copilărie mama ei s-a adresat la specialiști pentru ca aceasta să fie înlăturată, eliminarea cu ajutrorul laserului a fost imposibilă. Din fericire, Mariana n-a considerat acest lucru o tragedie.

https://www.instagram.com/p/BiVGq5Yn9sl/?utm_source=ig_embed

Isabella Fernandes

https://www.instagram.com/p/Bio-B0ADRkv/?utm_source=ig_embed

Isabella este o studentă care la 17 ani a fost victima unui incendiu. Acest accident a lăsat semne pe corpul său, însă tânăra a învățat să trăiască cu ele, să le accepte și să nu se sfiască de ele.

https://www.instagram.com/p/BizJturlDbD/?utm_source=ig_embed

Maya Spenser-Berkeley

https://www.instagram.com/p/BiwfRXihgXA/?utm_source=ig_embed

Maya, în vârstă de 20 de ani, suferă de o maladie genetică rară numită epidermoliză buloasă, care constă în formarea unor vezicule dureroase de la cea mai mică frecare cu pielea ( inclusiv de la îmbrăcăminte). Pentru Maya, această campanie publiciată este o oportunitate de a susține persoanele care suferă de aceeași maladie.

Beth Brice

https://www.instagram.com/p/BimmSPuDPio/?utm_source=ig_embed

 

Pentru Beth, aceasta a fost prima experiență. Cei de la Missguided au găsit-o pe studentă și i-au propus să devină model. Tânăra a acceptat, deși până atunci încerca din răsputeri să ascundă urmele provocate de psoriazis. Participarea la acest proiect a făcut-o pe Beth să fie mai sigură pe sine și să se accepte așa cum este.

Joanne Dion

https://www.instagram.com/p/BgHS97qgsKW/?utm_source=ig_embed

Înfățișarea neobișnuită a Joannei se datorează albinismului. Tânăra are 21 de ani, învață de contabil și este și model plus-size. Joanna consideră că frumusețea este mai mult decât înfățișare și interior, este și ceea ce omul aduce în această lume, cum se vede și cum se oferă.