Un brand popular a demonstrat că perfecțiunea este un mit: 6 modele neașteptate, în reclamă

Producătorul de haine pentru femei „Missguided” a realizat recent o campanie publicitară neobișnuită. Pentru aceasta au fost selectate 6 modele, care sunt departe de standardele de frumusețe instalate astăzi în lume, iar întreaga campanie a fost derulată cu hashtag-urile #KeepOnBeingYou și #InYourOwnSkin. Fiecare dintre aceste modele are niște trăsături speciale, care în pofida stereotipurilor, le-au ajutat să obțină succes.

Îți propunem să le cunoști pe Maya, Joan, Mariana, Polly și Isabella – femeile care au demonstrat că frumusețea are mai multe aspecte, mărimi și forme.

Polly Ellens

Polly nu este la prima experiență în modeling, practică cu succes această activitate de câțiva ani. Potrivit acesteia, încrederea în sine a fost ceea ce i-a permis să ajungă unde este.

View this post on Instagram

🔴 Image by @thevintagegiant Jacket by @andi_bagus

A post shared by Polly Ellens (@pollyellens) on

În adolescență, tânăra încerca să-și asundă pistruii cu autobronzant sau fond de ten, în scurt timp însă a înțeles că asta e ceea ce o face diferită de ceilalți.

Mariana Mendes

Mariana are 24 de ani, este din Brazilia și pe lândă modeling face și creații vestimentare. Creatoarea de modă s-a născut cu această pată pe față și deși încă din copilărie mama ei s-a adresat la specialiști pentru ca aceasta să fie înlăturată, eliminarea cu ajutrorul laserului a fost imposibilă. Din fericire, Mariana n-a considerat acest lucru o tragedie.

Isabella Fernandes

Isabella este o studentă care la 17 ani a fost victima unui incendiu. Acest accident a lăsat semne pe corpul său, însă tânăra a învățat să trăiască cu ele, să le accepte și să nu se sfiască de ele.

View this post on Instagram

Osteopaths hate her! #pink

A post shared by Isabella Fernandes (@fauxnandes) on

Maya Spenser-Berkeley

View this post on Instagram

So honoured to be part of @missguided’s #inyourskin campaign celebrating women of all shapes and sizes with things deemed “flaws” when in fact they just add to our beauty!! if you want to read my interview it is in my bio 💕 #KEEPBEINGYOU I am currently finishing up my speech for @charitydebra’s members weekend this coming Saturday!! I am overwhelmingly nervous but also very excited !!!!!! If you are interested in seeing me shit my pants on stage then it will be live streamed on my instagram for the world to see💫 if you are going to be at the members weekend and want to meet me please message me!!! id love to meet some of you 🦋 I am feeling a lot more positive at the moment and I am hoping that it continues 💛I’ve got a lot of cool things coming soon and I can’t wait to share them with you all.. 🌹🌹

A post shared by Maya Spencer-Berkeley (@mbajsb) on

Maya, în vârstă de 20 de ani, suferă de o maladie genetică rară numită epidermoliză buloasă, care constă în formarea unor vezicule dureroase de la cea mai mică frecare cu pielea ( inclusiv de la îmbrăcăminte). Pentru Maya, această campanie publiciată este o oportunitate de a susține persoanele care suferă de aceeași maladie.

Beth Brice

 

Pentru Beth, aceasta a fost prima experiență. Cei de la Missguided au găsit-o pe studentă și i-au propus să devină model. Tânăra a acceptat, deși până atunci încerca din răsputeri să ascundă urmele provocate de psoriazis. Participarea la acest proiect a făcut-o pe Beth să fie mai sigură pe sine și să se accepte așa cum este.

Joanne Dion

View this post on Instagram

@conkermagazine

A post shared by JOANNÈ DION (@joannedion_) on

Înfățișarea neobișnuită a Joannei se datorează albinismului. Tânăra are 21 de ani, învață de contabil și este și model plus-size. Joanna consideră că frumusețea este mai mult decât înfățișare și interior, este și ceea ce omul aduce în această lume, cum se vede și cum se oferă.