Un altfel de stil: 30 de modele de unghii la modă în acest sezon!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și avangardist. Iată 30 de modele de unghii care îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect. O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor.

Modele unghii cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. Iată cum sclipiciul interacționează cu diferite culori.

Modele unghii french elegante

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Modele unghii roz cu sclipici

Unghiile roz sunt foarte expresive și nu se limitează la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice.

Modele unghii verde închis

Toamna sunt la modă culorile pământii. Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă, dar și pe unghii mate. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales când sunt completate cu glitter și sclipici.

Modele unghii roșii noi

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Unghii scurte cu aspect perlat

Unghiile scurte, de formă rotundă, ovală sau pătrat moale sunt un teren excelent pentru oja perlată. Pe unghii scurte, nuanțele perlate arată grozav, mult mai grațios decât pe unghii lungi. Datorită lor, degetele capătă un aspect natural și feminin.

Citește și: Mănânci și slăbești: 12 sfaturi ca să mănânci mai puțin și să nu faci burtă!