Un altfel de french: 20 de modele de unghii la modă în 2021-2022!

O manichiură îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei. Nu întâmplător manichiura e unul dintre cele mai importante ritualuri de frumusețe din lume. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine când știu că mâinile și unghiile lor arată perfect.

Și nu există o manichiură mai fină și mai delicată decât manichiura french. Anii trec, dar manichiura franțuzească rămâne un stil actual, care se potrivește tuturor femeilor și se asociază cu orice ținută.

Modele unghii french elegante

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Prin urmare, am pregătit pentru tine cele mai neobișnuite modele de unghii french.

Modele unghii french 2021-2022

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul, de regulă, în alb.

Modele unghii french cu sclipici

Strasurile și nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș. Reflexele metalice vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual.

Modele unghii french pătrate

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi. La urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit.

Modele unghii french rotunde

Manichiura french a devenit mai neobișnuită ca niciodată până acum, dar chiar și sub pietre, luciu, dungi și alte elemente suplimentare, se simte stilul laconic care a făcut-o populară în toată lumea.

Modele unghii french alb

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Modele unghii french cu gel

Uite cum o combinație, aparent, banală, dintre 2 tonuri simple, aproape neutre, poate face o adevărată revoluție în lumea modei. Manichiura french se asociază bine atât cu ținute casual, cât și cu ținute pentru ocazii romantice, pentru birou sau pentru întâlniri de afaceri.

Citește și: Nu-l clăti cu apă caldă: 9 sfaturi practice pentru un păr frumos și sănătos!