Uite cum bretonul schimbă înfățișări: 7 femei înainte și după tunsoare

Bretonul este cea mai simplă modalitate de a-ți schimba coafura și înfățișarea, fără decizii radicale. Totuși, atunci când se gândesc la breton, multe femei se întreabă dacă le va avantaja și dacă, da, pe care să-l aleagă. Cel mai mare avantaj al bretonului este că poate ascunde neajunsuri ale feței și că se face foarte ușor, fără să se bage peste lungimea părului per general.

Iată câteva tinere care și-au schimbat aspectul cu ajutorul bretonului. Vezi cum îți pare.

1. Bretonul clasic universal

Un breton simplu, lejer și aerat este varianta universală care este recomandată aproape oricui. Pentru tinerele cu ochi închiși la culoare este o alegere foarte potrivită întrucât le accentuează privirea, care devine mult mai expresivă.

2. Mascarea unei frunți problematice

Pentru femeile care au o frunte foarte lată, iar părul crește la o distanță foarte mare de ochi, bretonul face minuni. În acest caz, s-a optat pentru un breton mai des, care pune în valoare toate trăsăturile expresive ale feței.

3. Definește trăsăturile feței

Fruntea bombată, ochii depărtați și părul subțire pot fi o problemă pentru multe femei. Bretonul este în stare să o rezolve. În acest fel, trăsăturile feței sunt bine definite, iar neajunsurile ascunse.

4. Atenție spre ochi

Minunații ochi în formă de migdală „se pierd” pe chip atunci când sunt ușor depărtați. S-ar părea că fruntea nu este foarte lată și nu ar exista vreo imperfecțiune, dar în acest caz bretonul a pus în valoare ochii de o formă minunată.

5. Corectarea feței cu frunte lată și nas mare

Practic orice formă a feței poate fi corectată cu o tunsoare potrivită. Un nas mare poate părea și mai mare cu un breton drept, de exemplu, dar poate părea mai mic dacă se recurge la un breton alungit, foarte lejer, cu o cărare la mijloc. În acest fel, trăsăturile feței arată mult mai echilibrat.

6. Bretonul accentuează culorile

Părul roșcat natural și ochii albaștri sunt combinația perfectă. Iar tinerele cu o astfel de înfățișare sunt cu adevărat deosebite. Priviți, cum datorită bretonului culoarea părului și a ochilor a devenit mult mai accentuată.

7. Transformare mai puțin reușită

Există situații când bretonul te face să arăți mai copilăroasă, mai naivă. Cred că o să fii de acord că în acest caz înainte era mai bine decât după tunsoare.