Uite ce să faci cu 2 nuci, ca să scapi de stres în 2 minute

În orient, medicii recomandă oamenilor să poarte cu ei 2 nuci, pentru ca să depășească rapid și în orice împrejurări un moment de stres, care nu apare deloc rar. Unii dintre noi se confruntă zilnic cu stresul și nu întreprind nimic în acest sens, iar urmările pot fi triste.

Iată cum scapi de stres în 2 minute

În palmele noastre sunt poziționate niște puncte active, care răspund de activitatea anumitor organe. Apăsănd pe ele, poți scăpa de diverse boli și chiar să slăbești.

click.ro

Pentru ca să te relaxezi rapid, urmează să faci următoarele:

1. Ia în mână 2 nuci și execută mișcări circulare, poți face asta concomitent, cu ambele mâini, sau pe rând.

2. Pune nuca în punctul activ, situat în partea interioară a încheieturii, în adâncitura dintre tendoane, apasă puțin cu cealaltă palmă și fă mișcări circulare cu nuca.

3. Masează ușor vârfurile degetelor mici cu ajutorul celeilalte mâini.

Potrivit medicinii orientale, acest exercițiu este eficient datorită faptului că starea psihică a omului nu este controlată de creier, ci de organele interne. De exemplu, energia se păstrează în plămâni, mintea în inimă, spiritul în ficat, voința în splină, iar ambiția în rinichi.

Masajul cu nuci poate deveni un colac de salvare într-o situație de stres. Sunt suficiente doar câteva minute ca să te distragi de la ritmul alert al vieții și să acorzi atenție stării tale spirituale. Poartă cu tine în geantă câteva nuci, dacă nu vei avea nevoie de un masaj antistres, cel puțin vei putea avea o gustare la fel de benefică pentru organism.

Recomandă această metodă prietenilor, dar nu înainte s-o încerci tu.