Uită de părul subțire și rar: 5 modele de tunsori stilate pe care să le încerci în acest sezon !

În acest articol, îmi propun să facem cunoștință cu cinci forme de tunsoare pentru femeile cu tip de păr  subțire. Un astfel de păr este cel mai adesea moale, cu grade diferite de densitate (toate tunsorile din acest articol sunt potrivite pentru părul subțire).

1. Tunsoarea rapsodie

Această tunsoare va fi deosebit de populară în acest an. Părul încadrat și vârfurile strânse sunt ideale pentru o femeie cu orice formă a feței și păr rar.

Potrivit pentru femeile de toate vârstele, aceste tunsori elimină modificările legate de vârstă la nivelul ovalului feței și al pielii. Tehnica de tunsoare vă permite să variezi cu lungimea părului.

2. Tunsoarea bob în straturi

O tunsoare bob gradată este un clasic care este relevant câteva decenii. În formă se modifică doar unghiul de înclinare al prelungirii părului marginal de pe față și variațiile straturilor din spatele capului. Dar aici, mai degrabă, maeștrii pleacă de la caracteristicile individuale ale clientului.

Lungimea maximă a unei astfel de tunsori este chiar deasupra umerilor. În caz contrar, părul în contact cu corpul (umerii, cu a 7-a vertebră, mai ales dacă iese puternic și are pe el depozite de sare) se va îndoi într-o direcție nedorită.

3. Tunsoarea de tip „Șapcă”

Acest model este potrivit în special pentru proprietarii de păr subțire și rar, care preferă tunsori scurte. Părul din zona superioară a capului este decorat cu o linie densă.

S-au adăugat straturi în secțiunea occipitală superioară. Tunsoarea întinerește vizual și creează un efect vizual de ridicare a ovalului feței.

4. Bobul stratificat – o tunsoare versatilă pentru orice formă a feței

Bobul este, probabil, una dintre cele mai preferate tunsori ale doamnelor mature. Aceasta este foarte ușor de aranjat și astfel nu vei avea prea mari bătăi de cap dimineața.

5. Tunsoarea în cascadă, cu accent pe zona parietală a capului

Această opțiune va păstra densitatea părului la vârfuri și va adăuga volum în partea superioară a capului și în spatele capului. Lungimea părului poate să difere în funcție de preferințele fiecărei doamne în parte.

Dar pe tine care dintre aceste tunsori te-a impresionat cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !