Uită de machiaj! 5 nuanțe ale părului, care te vor face să arăți mai tânără chiar și fără machiaj.

Nuanța potrivită a părului poate ajuta femeile să arate fresh, expresive și feminine, fără a folosi tone de produse cosmetice și tratamente de înfrumusețare. În acest articol, veți afla ce colorare a părului vă va face vizual mai tânără chiar și fără machiaj.

1.Scorţişoară
Colorarea într-o nuanță de scorțișoară este o tendință a noului sezon care nu va lăsa indiferentă nici o vedetă modernă. Nuanța de scorțișoară face părul strălucitor, iar aspectul va deveni mai expresiv și mai luminos. Stiliștii ne asigură că părul în nuanțe bogate de culoarea scorțișoarei va face și culoarea ochilor să arate mai strălucitoare, iar ridurile vor deveni mai puțin vizibile.

2. Nuanțe de castan
Nuanțele nobile a părului castaniu au fost întotdeauna foarte populare în rândul femeilor de toate vârstele. Nuanța naturală, sănătoasă și fermecătoare de castan întinerește aspectul, ascunzând imperfecțiunile pielii. Chiar și fără machiaj, aspectul femeii, datorită părului castaniu, va atrage atenția persoanelor din jur.

3. Caramel blond
Blondul caramel este o altă culoare impecabilă a părului, care se va potrivi atât fashionistelor tinere, cât și celor adulte. Nuanțarea caldă a părului îl face dens din punct de vedere vizual și voluminos. Doamnele cu o nuanță deschisă a ochilor arată deosebit de armonioase cu părul de culoare caramel.

4. Strălucirea soarelui
O opțiune de vopsire care traumatizează cel mai puțin structura părului, dar, în același timp, face firele groase și sănătoase- aceasta este strălucirea soarelui, care se realizează prin intermediul tehnicilor de vopsire moderne. Această opțiune este perfectă pentru femeile care iubesc părul natural, dar în același timp vor să arate elegant și la modă.

5. Shatush de cafea
Coffee shatush este o altă opțiune de culoare care va „revigora” și va adăuga o doză atractivă la exterior. Suvițele deschise la culoare care se încadrează în forma feței, luminează tonul pielii și, de asemenea, fac ca aspectul să fie fresh. Dacă doriți ca părul să strălucească din interior frumos, atât sub lumină artificială, cât și în lumina soarelui, atunci nu ezitați să acordați preferința tehnicii actuale de vopsire „shatush” din paleta de cafea.