Uimitor dar adevărat: Alegerea unei coafuri potrivite poate ascunde mai bine defectele decât o intervenție chirurgicală plastică. 20 de transformări uimitoare

O coafură potrivită și o nouă culoare a părului poate transforma orice femeie într-o persoană complet diferită. Nu-ți vine să crezi? Hair-stilistul lituanian Jurgita Malakauskaite dovedește acest lucru în fiecare zi în salonul său Self Station. E incredibil!

Jurgita a luat prima dată o foarfecă în mână când avea doar 16 ani. Aceasta și-a început cariera profesională într-o mică frizerie deschisă de părinții ei în orașul sau natal, Majeykja. Acum are mai mult de 24 de ani de experiență, iar transformările pe care le realizează arată incerdibil!

În momentul în care clientul trece pragul salonului, Jurgita nu se uită  numai la păr ci de asemenea, ia în considerare culoarea ochilor și a pielii pentru a alege coafura perfectă pentru fiecare persoană. Aceasta împarte clienții ei în patru tipuri – iarna, primăvara, vara și toamna – în funcție de culoarea și complexitatea părului: “E ca și cum ai picta. În primul rând, analizezi, ridici paleta, te gândești ce nuanțe să amesteci etc. Și asta numai după ce paleta este pregătită, după ce înveți tipul de aspect al clientului, forma feței  și structura părului, numai atunci poți începe să “desenezi”, este de părere Jurgita.

“Părul este energie”, spune Jurgita. “Unii oameni trebuie să-și aranjeze părul. Alții trebuie să fie convinși că acestea arată frumos și că data viitoare părul lor va fi mai sănătos. Îi ajuți să înțeleagă că trebuie să se iubească pe ei înșiși și să aibă grijă de ei înșiși, că părul lor este inseparabil de trupurile lor.”