Tunsorile Shaggy revin în trend. Vezi cum arată moda 2021!

Denumirea ”Shaggy” înseamnă păr nearanjat și neglijent, tactică care este folosită pentru a crea o coafură. În 2021, aproape toate tunsurile la modă vor fi decorate cu acest efect.

Tunsoarea asimetrică

Tunsoarea Pixie, realizată într-un stil asimetric, este perfectă dacă ai fața rotundă, pentru că aceasta îți va face nevăzute, neajunsurile. Frizura este perfectă dacă îți place să arăți unică și să îți demonstrezi puterea caracterului.

Varianta scurtă a tunsorii Shaggy

Multe femei preferă doar tunsori scurte, atât ca experiment, cât și ca coafură zilnică. Coafura „Pixie” este ideală pentru fiecare dintre aceste cazuri. Această coafură se distinge prin faptul că are un număr mare de variații care sunt foarte diferite, dar cu toate acestea, tunsoarea arată incredibil de feminină și permite, de asemenea, să creezi stiluri diferite. Mai mult, o astfel de tunsoare este perfectă atât pentru părul gros, cât și pentru părul subțire.

Tunsoarea pentru părul până la umăr

O coafură Shaggy va arăta perfect pe această lungime cu bucle. Îți poți strânge cu ușurință părul, precum și poți folosi diverse bijuterii. Datorită lungimii medii a buclelor, fața arată incredibil de feminină.

Tunsoarea cu breton

Frizura cu breton este perfectă dacă nu îți place cum arată nasul tău sau forma feței și îți poate face să se corecteze forma feței. Dacă cumva te plictisești de coafură după o anumită perioadă de timp, o poți ușor prinde agrafe și la fel va arăta perfect.

Tunsoare Shaggy pentru bucle nu prea groase

Părul arată vizual mai gros, datorită faptului că coafura este realizată folosind o tehnică în mai multe straturi. Această coafură arată incredibil de frumos. În plus, datorită faptului că părul este tăiat puțin mai scurt în vârful creștetului, se creează și un volum vizibil.