Tunsorile scurte întineresc: 5 tunsori moderne pentru femei de 40 ani!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Dar cum să găsești o tunsoare cu adevărat bună, care să-ți împrospăteze imaginea la 40 de ani? Te ajutăm noi, iată 5 frizuri pe care îți recomandăm să le încerci.

1. Tunsoarea pixie cu breton asimetric

Tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. În acest sezon sunt la modă variantele cu breton filat. Bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând ascetismul tunsorii. Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală imaginii tale.

2. Tunsoarea bob

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Cu toate că e simplu de obținut, o astfel de coafură arată super stilat și sofisticat. E numai bună pentru o femeie contemporană, independentă și sigură de sine

3. Tunsoarea carre

O coafură carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant. Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și face coafura mai versatilă.

4. Tunsoarea bob în scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

5. Tunsoarea pixie-bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Pixie-bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Citește și: Arta de a trăi frumos: 5 motive pentru care franțuzoaicele arată mai bine decât noi!