Tunsori ușor de aranjat: 8 variante în straturi, dictate de tendințele 2021

În lumea modernă, tunsorile scurte într-o tehnică cu mai multe straturi, au devenit incredibil de populare în rândul femeilor. Aceste coafuri pot fi atât drăguțe și simple, cât și incredibil de șic și chiar îndrăznețe. În acest articol vă prezentăm cele mai actuale variante de coafuri, care sunt în tendințe.

De asemenea, tehnica de stratificare a buclelor scurte ajută la adăugarea volumului vizibil și a formei perfecte a părului. Mai mult, datorită acestei coafuri, imaginea fetei pare mai îndrăzneață. O astfel de tunsoare este potrivită pentru toate femeile, indiferent de vârsta lor.

Coafuri stratificate pentru un aspect îndrăzneț

Coafurile pentru buclele scurte sunt un adevărat clasic. Mai mult, astfel de coafuri necesită un efort minim, precum și timp puțin pentru realizare.

Datorită faptului că coafura se realizează într-o tehnică cu mai multe straturi, părul devine considerabil, mai voluminos.

Tunsori în mai multe straturi pentru părul scurt, care adaugă volum

Cea mai obișnuită metodă de a obține această coafură, este uscare a părului cu un uscător simplu. Mai mult, chiar și această metodă de styling garantează cel mai atractiv rezultat.

În cazul în care o fată dorește să adauge volum buclelor, ar trebui să-și usuce părul cu un pieptene rotund, mare. Cu cât pieptenele este mai mare, cu atât buclele vor fi mai voluminoase.

Tunsoare Pixie, realizată într-o tehnică cu multe straturi

Tunsoarea scurtă, realizată într-o tehnică cu mai multe straturi, este perfectă pentru femeile care doresc să creeze o imagine mai șic și mai sexy. Datorită acestei coafuri, doamna va arăta incredibil de atractivă.

Tunsori scurte pentru bucle blonde

Este recomandat să alegeți nuanța potrivită tunsorii scurte și care este mai potrivită pentru tonul pielii și forma feței fetei. Datorită acestui fapt, puteți ascunde aproape toate imperfecțiunile, precum și sublinia frumusețea facială.