Tunsori pentru păr scurt: 10 coafuri stilate, care îți vor întoarce tinerețea!

Mersul la coafor e o adevărată loterie, fiindcă nu știi niciodată dacă tunsoarea te va prinde bine sau nu. Și nu știi sigur dacă frizerul va înțelege ce fel de coafură îți dorești. Dar ca să nu dai greș, cel mai simplu e să-i arăți totul în cele mai mici detalii. Prin urmare, am pregătit pentru tine câteva tunsori ideale pentru femei 50+, prezentate din toate unghiurile, astfel încât nici tu și nici frizerul să nu aveți îndoieli.

Tunsoarea bob în scări

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat. Bobul aranjat în trepte se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 50 de ani, diluând ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsoarea bob inversat

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look. Și cât de bine se descurcă cu volumul!

Tunsoarea bob cu breton asimetric

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos. Și nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului, care îți pot transforma complet coafura.

Tunsoarea bob cu breton lung

Coafurile cu breton sunt bune pentru că maschează imperfecțiuni precum fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, acesta fiind un atribut al stilului și feminității. În acest an sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi.

Tunsoarea bob carre scurt

Coafura carre are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea și îți dau un aer mai strict. Una din principalele tendințe din ultimii ani este tunsoarea bob carre pentru păr scurt.

Tunsoarea carre asimetrică

O tunsoare carre asimetrică arată proaspăt, feminin și elegant. Însă pentru a obține acest efect, părul tău trebuie să fie în stare perfectă. Datorită dispunerii stratificate și bretonului alungit, tunsoarea maschează bine ridurile de expresie, petele de vârstă, obrajii căzuți și alte semne ale bătrâneții. Iar pe deasupra, adaugă volum ca nici o altă tunsoare.

Tunsoarea undercut păr scurt

Tunsoare undercut este opțiunea perfectă pentru femeile îndrăznețe și sigure de sine, care vor să-și accentueze tăria de caracter. Ea se particularizează prin ceafă și tâmple rase, lipsa tranzițiilor și volum sporit pe creștet. Undercut este alegerea ideală dacă vrei să arăți dârz, provocator și neobișnuit, fără a pierde timp cu aranjarea coafurii.

Tunsoarea carre în scări

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Citește și: Să arăți scump e ușor: 6 piese vestimentare care îți vor face ținuta mai scumpă!