Tunsori senzuale și moderne, cu efect de întinerire: perfecte pentru doamnele de vârstă medie

Vârsta medie este un moment al schimbărilor. Tocmai în această perioadă imaginea necesită actualizare și un nou stil. Cea mai bună soluție la această problemă ar fi o tunsoare. Printre numeroasele modele, varianta dorită poate fi găsită cu ușurință.

Pixie

Un pixie scurt va fi întotdeauna o decizie bună. În primul rând, o astfel de tunsoare îți va întineri perfect aspectul. În al doilea rând, o astfel de tunsoare nu va necesita o aranjare specială în fiecare zi.  Pixie se bazează pe șuvițe scurte în partea din spate a capului și șuvițe mai lungi la coroană. Pentru a face coafura să pară și mai originală, o poți înfrumuseța cu breton asimetric sau vârfuri zdrențuite.

Garcon

Această tunsoare a ocupat mult timp locul de mândrie printre coafurile universale, clasice. Atunci când este efectuată, buclele oferă o tranziție de la o coroană voluminoasă la părul mai scurt în partea din spate a capului. Garcon se potrivește bine cu o varietate de stiluri, permițându-ți să încerci atât look-uri îndrăznețe, casual, cât și elegante.

Carre

Femeile care preferă tunsorile clasice feminine ar trebui să acorde atenție acestui model. Forma sa este bine cunoscută și recunoscută. Șuvițele sunt de aceeași lungime cu o tăietură inferioară dreaptă, completate de bucle ușor alungite în față. Pentru doamnele de vârstă matură se recomandă și varianta alungită. În aces caz, părul este chiar deasupra umerilor. Un plus elegant la carre, va fi bretonul sau gradarea părului.

Bob

O rudă apropiată a carre-ului – bob-ul, trece de la bucle lungi din față la o ceafă mai deschisă, cu o tăietură de jos în unghi. Aceasta conferă tunsorii forma sa dinamică și elegantă. Pentru femeile de vârstă mijlocie, sunt potrivite atât varianta clasică a coafurii cu păr chiar sub bărbie, cât și bob pentru păr mediu care se termină în mijlocul gâtului. Bobul este perfect completat cu tehnica stratificării, permițând părului să arate mai voluminos.

Cascadă

Cea mai bună alegere pentru  acele doamne care doresc să-și actualizeze aspectul fără schimbări drastice. Tot ce este necesar este să creezi mai multe niveluri de șuvițe și să le încoronezi cu un volum la coroană. Pentru ca tunsoarea să arate dinamică, șuvițele din fiecare strat pot fi modelate asimetric, oferindu-le lungimi diferite sau capete rupte.

O nouă tunsoare îți va permite cu ușurință să creezi o imagine originală și, în același timp, să-ți întinerești aspectul. Trebuie doar să te decizi asupra unui experiment la modă și un rezultat grozav este garantat !

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !