Tunsori scurte cu efect de întinerire: încearcă-le și tu !

Fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine. De aceea, ele încearcă să pună accent pe tunsoare. La urma urmei, tunsoare este ceva care poate sublinia anumite trăsături faciale și, dacă este necesar, ascund imperfecțiunile.

Cu ajutorul unei tunsori, poți să-ți lungești vizual gâtul, să-ți faci fața să pară mai tânără, să ascunzi obrajii dolofani sau, dimpotrivă, să-i subliniezi.Tunsorile scurte au fost și vor fi întotdeauna relevante. Dar, spre deosebire de tunsorile pentru lungimea medie a părului, acestea necesită o selecție mai atentă.

Pentru unele, părul lung se potrivește mai mult decât părul scurt. Altor doamne le stă foarte bine atât cu părul lung, cât și cu părul scurt. Astfel, uitându-te la câteva fotografii înainte și după, este greu de spus cum a fost mai bine.

1. Tunsoarea de tip pixie

Aceasta este una dintre cele mai populare tunsori scurte pentru femei care are multe variante. Este modernă, elegantă și, cel mai important, confortabilă în procesul de auto-aranjare. Un exemplu înainte și după o tunsoare pixie pe părul scurt este reprezentat mai jos:

Și în acest exemplu, avem, de asemenea transformarea unei femei cu ajutorul unei modificări cardinale a lungimii părului:

Principala diferență dintre diferite tunsori de tip pixie, este bretonul. Iată câteva dintre tipurile sale:

– asimetric;

– rupt;

– alungit;

– gradat.

Tunsoarea de tip Pixie este potrivită pentru absolut orice vârstă și formă a feței:

2. Tunsoarea scurtă și elegantă de tip bob

Bob este o tunsoare care este puțin mai lungă decât o tunsoare pixie. La fel ca prima opțiune, ea are o mulțime de variații.

De asemenea, este ușor de coafat și se poate potrivi cu orice formă a feței. Lungimea părului poate să fie mai scurtă sau mai lungă. Unele tunsori nu necesită corectare foarte des, pentru că atunci când cresc din nou nu își pierd forma și arată suficient de bine.

Dacă combini această opțiune de tunsoare cu colorarea, care nu necesită nuanțare constantă a rădăcinilor, atunci poți merge la salon doar de 2-3 ori pe an.

Poate cea mai importantă dificultate este să găsești un stilist bun care să te ajute să dai viață ideilor tale jucăușe. Dar chiar și într-un oraș mic există întotdeauna un coafor talentat, care își iubește meseria și care poate anticipa ce se va potrivi clientului său.

Asigură-te că vei salva câteva dintre opțiunile preferate pe telefon înainte de a merge la salon și discută cu specialistul despre modelele care ți se vor potrivi cel mai bine.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !